SMART Γευστική απόλαυση - Φροντίδα για τον εαυτό μας!


Εδώ θα βρείτε SMART γευστικές συνταγές από ειδικά επιλεγμένα υλικά - μεταξύ των οποίων και τα υπέροχα τυριά Dirollo - που δίνουν ξεχωριστή ποιότητα και γεύση σε κάθε φαγητό, ένα υπέροχο γευστικό αποτέλεσμα που δεν επιβαρύνει τον οργανισμό σας.

  • ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 343 θερμίδες

    Τώρα μόνο 277

    Ζυμαρικά από Λαχανικά, Κοτόπουλο και Dirollo Mozzarella

    • 4 μερίδες
    • 30 λεπτά

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 343 θερμίδες

    Τώρα μόνο 277

    Ζυμαρικά από Λαχανικά, Κοτόπουλο και Dirollo Mozzarella

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ την απόλαυση Dirollo ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 343 θερμίδες

    Τώρα μόνο 277

Ζυμαρικά από Λαχανικά, Κοτόπουλο και Dirollo Mozzarella

ΥΛΙΚΑ

1 φιλέτο κοτόπουλο

200 gr. Dirollo Mozzarella

2 κολοκύθια

1 κόκκινη πιπεριά

1 κίτρινη πιπεριά

2 καρότα

1 μικρό μπουκετάκι μπρόκολο

1 ξερό κρεμμύδι

1 μικρό πράσο

1 σκελίδα σκόρδο

1  κουταλάκι του γλυκού ρίζα τζίντζερ

½ κουταλάκι του γλυκού πάπρικα

1 κουταλιά της σούπας σάλτσα σόγιας

1 κουταλάκι του γλυκού μέλι

Ελαιόλαδο

Λάιμ

Φρέσκο κόλιανδρο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Κόβουμε τα λαχανικά με πίλερ ή με πολύ κοφτερό μαχαίρι σαν πολύ λεπτά σαν ζυμαρικά, ψιλοκόβουμε το σκόρδο ενώ το πράσο και το κρεμμύδι σε χοντρά κομμάτια.

2. Αλείφουμε το κοτόπουλο με ελαιόλαδο, πασπαλίζουμε με την μισή ποσότητα από την πάπρικα και το ψήνουμε σε δυνατή φωτιά στο τηγάνι.

3. Σε ένα γουόκ ή αντικολλητικό τηγάνι σωτάρουμε με λίγο ελαιόλαδο το σκόρδο ελαφρά, προσθέτουμε το κρεμμύδι και τα υπόλοιπα λαχανικά.

4. Ανακατεύουμε για 1-2 λεπτά, προσθέτουμε το τριμμένο τζίντζερ, το μέλι, την σάλτσα σόγιας και το κοτόπουλο κομμένο σε λωρίδες.

5. Σερβίρουμε και σε κάθε πιάτο προσθέτουμε μια φέτα λάιμ και φρέσκο κόλιανδρο και την Dirollo Mozzarella κομμένη σε λεπτές λωρίδες.

Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.