SMART Γευστική απόλαυση - Φροντίδα για τον εαυτό μας!


Εδώ θα βρείτε SMART γευστικές συνταγές από ειδικά επιλεγμένα υλικά - μεταξύ των οποίων και τα υπέροχα τυριά Dirollo - που δίνουν ξεχωριστή ποιότητα και γεύση σε κάθε φαγητό, ένα υπέροχο γευστικό αποτέλεσμα που δεν επιβαρύνει τον οργανισμό σας.

  • ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 483 θερμίδες

    Τώρα μόνο 351

    Πέστροφα Ψητή με Dirollo Cottage

    • 2 μερίδες
    • 30 λεπτά

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 483 θερμίδες

    Τώρα μόνο 351

    Πέστροφα Ψητή με Dirollo Cottage

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ την απόλαυση Dirollo ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 483 θερμίδες

    Τώρα μόνο 351

Πέστροφα Ψητή με Dirollo Cottage

ΥΛΙΚΑ

1 πέστροφα

100 gr. Dirollo Cottage

2 φρέσκα κρεμμυδάκια

2-3 κλωναράκια άνηθο

1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα

2 λεμόνια

Φρεσκοκομμένο πιπέρι

Αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Ανακατεύουμε το Dirollo Cottage, με τον άνηθο και τα κρεμμυδάκια, τα οποία ψιλοκόβουμε, προσθέτουμε 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και ξύσμα λεμονιού.

2. Γεμίζουμε την κοιλιά της πέστροφας και την ακουμπάμε σε λαδόκολλα.

3. Κόβουμε το ένα λεμόνι σε φέτες και καλύπτουμε την πέστροφα.

4. Ψήνουμε την πέστροφα στον φούρνο.

5. Ανακατεύουμε τον χυμό του λεμονιού με 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και την μουστάρδα, μόλις βγάλουμε την πέστροφα από τον φούρνο περιχύνουμε με την σάλτσα και σερβίρουμε με φρέσκο άνηθο και κρεμμυδάκι.

  • Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και άλλα ψάρια που μας αρέσουν.
  • Γνώριζες ότι οι πρωτεΐνες της διατροφής, όπως αυτές του ψαριού και του τυριού, προμηθεύουν το σώμα μας με απαραίτητα αμινοξέα τα οποία ευθύνονται για τη δόμηση των ιστών και για άλλες μεταβολικές λειτουργίες; Ενώ παράλληλα οι πρωτεΐνες-αμινοξέα με την μορφή των αντισωμάτων παίζουν σημαντικό ρόλο στην αντίσταση του οργανισμού κατά των ασθενειών

Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.