SMART Γευστική απόλαυση - Φροντίδα για τον εαυτό μας!


Εδώ θα βρείτε SMART γευστικές συνταγές από ειδικά επιλεγμένα υλικά - μεταξύ των οποίων και τα υπέροχα τυριά Dirollo - που δίνουν ξεχωριστή ποιότητα και γεύση σε κάθε φαγητό, ένα υπέροχο γευστικό αποτέλεσμα που δεν επιβαρύνει τον οργανισμό σας.

  • ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 312 θερμίδες

    Τώρα μόνο 250

    Γεμιστό Κοτόπουλο με Dirollo Emmental Light

    • 2 μερίδες
    • 30 λεπτά

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 312 θερμίδες

    Τώρα μόνο 250

    Γεμιστό Κοτόπουλο με Dirollo Emmental Light

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ την απόλαυση Dirollo ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 312 θερμίδες

    Τώρα μόνο 250

Γεμιστό Κοτόπουλο με Dirollo Emmental Light

Εκτύπωση

ΥΛΙΚΑ

2 στήθη κοτόπουλο

200 gr. Dirollo Emmental Light

100 gr. σολομό καπνιστό

100 gr. σπανάκι

1 κουταλιά της σούπας βούτυρο

Φρεσκοκομμένο πιπέρι

Αλάτι

Για τη συνοδευτική σάλτσα:

100 gr. Adoro τυρί κρέμα

1 κουταλάκι του γλυκού άνηθο

1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο

½ κουταλάκι του γλυκού ξύσμα λεμονιού

½ κουταλάκι του γλυκού ξύσμα πορτοκαλιού

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Ανοίγουμε το στήθος και το προετοιμάζουμε για να το γεμίσουμε.

2. Αλατοπιπερώνουμε το φιλέτο, απλώνουμε τον σολομό, το Dirollo Emmental  Light κομμένο σε μπαστουνάκια και το σπανάκι.

3. Κλείνουμε σφιχτά το φιλέτο σε ρολό και το δένουμε με σπάγγο.

4. Σε ένα τηγανάκι ζεσταίνουμε το βούτυρο και σωτάρουμε το ρολό μέχρι να πάρει χρώμα.

5. Τελειώνουμε το ψήσιμο στο φούρνο για 20 περίπου λεπτά.

6. Ανακατεύουμε τα υλικά για την συνοδευτική σάλτσα, κόβουμε το ρολό σε φέτες περιχύνουμε με την σάλτσα και σερβίρουμε με σαλάτα.

Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.