SMART Γευστική απόλαυση - Φροντίδα για τον εαυτό μας!


Εδώ θα βρείτε SMART γευστικές συνταγές από ειδικά επιλεγμένα υλικά - μεταξύ των οποίων και τα υπέροχα τυριά Dirollo - που δίνουν ξεχωριστή ποιότητα και γεύση σε κάθε φαγητό, ένα υπέροχο γευστικό αποτέλεσμα που δεν επιβαρύνει τον οργανισμό σας.

  • ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 495 θερμίδες

    Τώρα μόνο 430

    Ταλιατέλες με Σολομό και τυρί κρέμα

    • 4 μερίδες
    • 25 λεπτά

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 495 θερμίδες

    Τώρα μόνο 430

    Ταλιατέλες με Σολομό και τυρί κρέμα

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ την απόλαυση Dirollo ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 495 θερμίδες

    Τώρα μόνο 430

Ταλιατέλες με Σολομό και τυρί κρέμα

Εκτύπωση

ΥΛΙΚΑ

300 gr. ζυμαρικά ταλιατέλες

350 gr. φρέσκο φιλέτο σολομού

200 gr. Adoro τυρί κρέμα

100 gr. μπρόκολο

1 κρεμμυδάκι φρέσκο

1 πράσο

Άνηθο

80 ml. κρασί

2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

Φρεσκοκομμένο πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Βράζουμε τα ζυμαρικά, στραγγίζουμε και περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο.

2. Ταυτόχρονα σε ένα βαθύ τηγάνι σωτάρουμε σε ελαιόλαδο τον σολομό μέχρι να πάρει χρώμα, με ένα πιρούνι τον «θρυματτίζουμε» και τον κρατάμε στην άκρη.

3. Σωτάρουμε με ελαιόλαδο το πράσο και το κρεμμυδάκι, τα οποία έχουμε κόψει σε ροδέλες, σβήνουμε με το κρασί, προσθέτουμε το Adoro τυρί κρέμα, τον άνηθο, αλάτι και πιπέρι.

4. Προσθέτουμε τις ταλιατέλες, τον σολομό, τα ντοματίνια κομμένα στην μέση και ανακατεύουμε απαλά ώστε να ενωθούν τα υλικά.

5. Σερβίρουμε αμέσως με φρέσκο άνηθο.

Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.