300 gr. ζυμαρικά ταλιατέλες
350 gr. φρέσκο φιλέτο σολομού
200 gr. Adoro τυρί κρέμα
100 gr. μπρόκολο
1 κρεμμυδάκι φρέσκο
1 πράσο
Άνηθο
80 ml. κρασί
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Φρεσκοκομμένο πιπέρι
1. Βράζουμε τα ζυμαρικά, στραγγίζουμε και περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο.
2. Ταυτόχρονα σε ένα βαθύ τηγάνι σωτάρουμε σε ελαιόλαδο τον σολομό μέχρι να πάρει χρώμα, με ένα πιρούνι τον «θρυματτίζουμε» και τον κρατάμε στην άκρη.
3. Σωτάρουμε με ελαιόλαδο το πράσο και το κρεμμυδάκι, τα οποία έχουμε κόψει σε ροδέλες, σβήνουμε με το κρασί, προσθέτουμε το Adoro τυρί κρέμα, τον άνηθο, αλάτι και πιπέρι.
4. Προσθέτουμε τις ταλιατέλες, τον σολομό, τα ντοματίνια κομμένα στην μέση και ανακατεύουμε απαλά ώστε να ενωθούν τα υλικά.
5. Σερβίρουμε αμέσως με φρέσκο άνηθο.
Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.