500 gr. Adoro τυρί κρέμα
3 φρέσκα κρεμμύδια
1 μεγάλο καρότο
1 κλωνάρι σέλινο
1 πιπεριά Φλωρίνης
1 κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
1 κουταλιά σούπας άνιθο
1 κουταλιά σούπας σχινόπρασο, προαιρετικά
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
1. Ψιλοκόβουμε τα λαχανικά και τα μυρωδικά κατά προτίμηση με μαχαίρι και τρίβουμε το καρότο στον τρίφτη.
2. Ανακατεύουμε το Adoro τυρί κρέμα με τα λαχανικά και το ελαιόλαδο.
3. Αφήνουμε το άλειμμα στο ψυγείο 30 λεπτά, αν έχουμε χρόνο, και σερβίρουμε με λαχανικά, κριτσίνια ή το χρησιμοποιούμε σαν βάση σε σάντουιτς και συνοδευτικό σε κρεατικά.
Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.