SMART Γευστική απόλαυση - Φροντίδα για τον εαυτό μας!


Εδώ θα βρείτε SMART γευστικές συνταγές από ειδικά επιλεγμένα υλικά - μεταξύ των οποίων και τα υπέροχα τυριά Dirollo - που δίνουν ξεχωριστή ποιότητα και γεύση σε κάθε φαγητό, ένα υπέροχο γευστικό αποτέλεσμα που δεν επιβαρύνει τον οργανισμό σας.

  • ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 575 θερμίδες

    Τώρα μόνο 442

    Τάρτα με Φρούτα και Σοκολάτα

    • 10 μερίδες
    • 105 λεπτά

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 575 θερμίδες

    Τώρα μόνο 442

    Τάρτα με Φρούτα και Σοκολάτα

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ την απόλαυση Dirollo ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 575 θερμίδες

    Τώρα μόνο 442

Τάρτα με Φρούτα και Σοκολάτα

ΥΛΙΚΑ

Για τη βάση της τάρτας:

160 gr. Adoro τυρί κρέμα

115 gr. ζάχαρη

230 gr. αλεύρι μαλακό

1 αυγό

Για τη γέμιση:

350 gr. ξερά φρούτα, βερίκοκο, δαμάσκηνο, χουρμάδες, σύκο, σταφίδες

30 ml. κονιάκ

2 κουταλάκια του γλυκού ξύσμα πορτοκαλιού

1 κουταλάκι του γλυκού ξύσμα λεμονιού

Για την επικάλυψη της τάρτας:

110 gr. ζάχαρη

60 gr.  βούτυρο

35 gr. αλεύρι

2 αυγά

80 gr. σοκολάτα ψιλοκομμένη

50 gr. καρύδια κοπανισμένα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Ετοιμάζουμε την ζύμη:  ανακατεύουμε όλα τα υλικά μέχρι να πάρουμε μια ζύμη που δεν θα κολλάει στα χέρια, τυλίγουμε με μεμβράνη και την αφήνουμε στο ψυγείο 30 λεπτά.

2. Ετοιμάζουμε την γέμιση: ψιλοκόβουμε τα φρούτα, τα ρίχνουμε σε ένα μπώλ προσθέτουμε τα ξύσματα και τα ραντίζουμε με το κονιάκ.

3. Ανοίγουμε την ζύμη και την απλώνουμε σεμια ταρτιέρα.Γεμίζουμε με τα ψιλοκομμένα φρούτα και ψήνουμε για 10 λεπτά, στους 180ο C.

4. Ετοιμάζουμε την κρέμα επικάλυψης: Στο μίξερ χτυπάμε το βούτυρο να αφρατέψει, προσθέτουμε την ζάχαρη, τα αυγά, το αλεύρι και τέλος τα καρύδια και την σοκολάτα.

5. Περιχύνουμε την τάρτα και συνεχίζουμε το ψήσιμο στους 180ο C για 40 λεπτά.

6. Σερβίρουμε τη τάρτα με άχνη και κανέλα.

Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.