SMART Γευστική απόλαυση - Φροντίδα για τον εαυτό μας!


Εδώ θα βρείτε SMART γευστικές συνταγές από ειδικά επιλεγμένα υλικά - μεταξύ των οποίων και τα υπέροχα τυριά Dirollo - που δίνουν ξεχωριστή ποιότητα και γεύση σε κάθε φαγητό, ένα υπέροχο γευστικό αποτέλεσμα που δεν επιβαρύνει τον οργανισμό σας.

  • Cheesecake Brownies με Dirollo Spread

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 363 θερμίδες

    Τώρα μόνο 300

    Cheesecake Brownies με τυρί κρέμα

    • 10 μερίδες
    • 45 λεπτά

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 363 θερμίδες

    Τώρα μόνο 300

    Cheesecake Brownies με τυρί κρέμα

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ την απόλαυση Dirollo ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 363 θερμίδες

    Τώρα μόνο 300

Cheesecake Brownies με τυρί κρέμα

ΥΛΙΚΑ

200 gr. Adoro τυρί κρέμα

50 gr. άχνη ζάχαρη

125 gr. βούτυρο

3 αυγά

200 gr. κουβερτούρα

180 gr. ζάχαρη

50 gr. κακάο

50 gr. αλεύρι για όλες τις χρήσεις

½ κουταλάκι του γλυκού baking powder

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Σε μπεν μαρί λιώνουμε το βούτυρο με την ζάχαρη και την κουβερτούρα.

2. Αποσύρουμε και προσθέτουμε τα αυγά ελαφρώς χτυπημένα, το κακάο, το αλεύρι και το baking powder κοσκινισμένα, ανακατεύουμε καλά να ομογενοποιηθεί το μείγμα.

3. Μεταφέρουμε σε αντικολλητικό ταψί 20*20 εκατοστά.

4. Ανακατεύουμε το Adoro τυρί κρέμα με την άχνη.

5. Προσθέτουμε το μείγμα τυριού σε τυχα’ια σημεία επάνω από τα brownies και με ένα καλαμάκι κάνουμε μερικές γραμμές επιφανειακά,σα ν’ ανακατεύουμε το μείγμα.

6. Ψήνουμε για 25 λεπτά, σε καλά προθερμασμένο φούρνο, στους 180ο C.

7. Αφήνουμε να κρυώσουν τα brownies και κόβουμε σε κομμάτια.

  • Μπορούμε να προσθέσουμε και λίγη βανίλια στην επικάλυψη τυριού.
  • Προσθέτοντας «light» υλικά στα γλυκά σου, όπως το Adoro τυρί κρέμα, μειώνεις την περιεκτικότητά τους σε λιπαρά και θερμίδες.
  • Γνώριζες ότι για να «κάψει» ένα άτομο μεσαίου βάρους, μόλις, 65 θερμίδες θα πρέπει να κάνει ελαφρύ περπάτημα για ~15 λεπτά;

Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.