SMART Γευστική απόλαυση - Φροντίδα για τον εαυτό μας!


Εδώ θα βρείτε SMART γευστικές συνταγές από ειδικά επιλεγμένα υλικά - μεταξύ των οποίων και τα υπέροχα τυριά Dirollo - που δίνουν ξεχωριστή ποιότητα και γεύση σε κάθε φαγητό, ένα υπέροχο γευστικό αποτέλεσμα που δεν επιβαρύνει τον οργανισμό σας.

  • Μους σοκολάτας με Dirollo Spread και Μαρμελάδα Φράουλα

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 520 θερμίδες

    Τώρα μόνο 450

    Μους σοκολάτας με τυρί κρέμα και Μαρμελάδα Φράουλα

    • 4 μερίδες
    • 120 λεπτά

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 520 θερμίδες

    Τώρα μόνο 450

    Μους σοκολάτας με τυρί κρέμα και Μαρμελάδα Φράουλα

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ την απόλαυση Dirollo ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 520 θερμίδες

    Τώρα μόνο 450

Μους σοκολάτας με τυρί κρέμα και Μαρμελάδα Φράουλα

ΥΛΙΚΑ

200 gr. Adoro τυρί κρέμα

250 gr. κουβερτούρα

250 ml. κρέμα γάλακτος

100 gr. μαρμελάδα φράουλα

1 στικ βανίλια

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Βάζουμε την κρέμα γάλακτος να πάρει μια βράση και περιχύνουμε την κουβερτούρα, , την οποία έχουμε τεμαχίσει, ανακατεύουμε με σπάτουλα μέχρι να λιώσει και να ομογενοποιηθεί το μείγμα.

2. Στο μίξερ χτυπάμε το Adoro τυρί κρέμα, προσθέτουμε τα σποράκια της βανίλιας, 3 κουταλιές της σούπας από την λιωμένη σοκολάτα και τέλος την μαρμελάδα.

3. Μοιράζουμε σε μπωλάκια και αφήνουμε στο ψυγείο για 3 περίπου ώρες.

4. Σερβίρουμε με φλύδες σοκολάτας και φρέσκα φρούτα.

  • Μπορούμε την μαρμελάδα φράουλα να την αντικαταστήσουμε με μαρμελάδα πορτοκάλι ή μαρμελάδα από άλλα κόκκινα φρούτα.
  • Η κουβερτούρα αποτελεί πηγή πλούσια σε φλαβονοειδή, τα οποία έχουν έντονα αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Η υψηλή της όμως περιεκτικότητα σε λίπος την καθιστά μια τροφή υψηλά θερμιδογόνα.
  • Συνδυάζοντάς την με τυρί χαμηλών λιπαρών, όπως είναι το Adoro τυρί κρέμα, θα επιτύχετε καλύτερο έλεγχο στις προσλαμβανόμενες θερμίδες και τα λιπαρά του γλυκού σας εδέσματος!

Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.