SMART Γευστική απόλαυση - Φροντίδα για τον εαυτό μας!


Εδώ θα βρείτε SMART γευστικές συνταγές από ειδικά επιλεγμένα υλικά - μεταξύ των οποίων και τα υπέροχα τυριά Dirollo - που δίνουν ξεχωριστή ποιότητα και γεύση σε κάθε φαγητό, ένα υπέροχο γευστικό αποτέλεσμα που δεν επιβαρύνει τον οργανισμό σας.

  • ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 545 θερμίδες

    Τώρα μόνο 460

    Τάρτα με Dirollo Emmental Light, Μανιτάρια και Λιαστή Ντομάτα

    • 8 μερίδες
    • 80 λεπτά

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 545 θερμίδες

    Τώρα μόνο 460

    Τάρτα με Dirollo Emmental Light, Μανιτάρια και Λιαστή Ντομάτα

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ την απόλαυση Dirollo ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 545 θερμίδες

    Τώρα μόνο 460

Τάρτα με Dirollo Emmental Light, Μανιτάρια και Λιαστή Ντομάτα

Εκτύπωση

ΥΛΙΚΑ

Υλικά για την τάρτα:

500 gr. αλεύρι

250 gr. βούτυρο Adoro, σε θερμοκρασία δωματίου

1 κρόκο αυγού

80 ml. παγωμένο νερό

Υλικά για τη γέμιση:

500 gr. Dirollo Emmental Light τριμμένο

250 gr. Dirollo Kαπνιστό

125 gr. Dirollo Mozzarella

200 ml. κρέμα γάλακτος Adoro

500 gr. μανιτάρια

200 gr. λιαστή ντομάτα

50 gr.  βούτυρο

3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα

2 κλωνάρια μαντζουράνας

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για τη ζύμη:

1. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και φτιάχνουμε μια ομοιόμορφη , ελαστική ζύμη.

2. Την αφήνουμε να ξεκουραστεί για 30’, την ανοίγουμε και την στρώνουμε σε μια μεσαία ταρτιέρα.

Για τη γέμιση:

1. Ζεσταίνουμε το βούτυρο και σωτάρουμε τα μανιτάρια, τα κρεμμύδια και τις λιαστές ντομάτες, αφού τα έχουμε πρώτα ψιλοκόψει όλα.

2. Μόλις είναι έτοιμα τα κατεβάζουμε από την φωτιά, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, τα τυριά, την μαντζουράνα, ανακατεύουμε να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.

3. Γεμίζουμε την τάρτα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170οC για 40’.

Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.