1 μικρό ματσάκι σπαράγγια
1 πατάτα
1 καρότο
1 κρεμμύδι
200 gr. Adoro τυρί κρέμα
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Κόκκους ροζ πιπέρι
1. Βράζουμε τα λαχανικά με όσο νερό χρειαστεί, προσθέτουμε αλάτι και ελαιόλαδο.
2. Πολτοποιούμε την σούπα την ξαναβράζουμε για μερικά λεπτά διορθώνοντας το αλάτι.
3. Σερβίρουμε με 1 κουταλιά της σούπας Adoro τυρί κρέμα, ελαιόλαδο και πιπέρι.
Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.