SMART Γευστική απόλαυση - Φροντίδα για τον εαυτό μας!


Εδώ θα βρείτε SMART γευστικές συνταγές από ειδικά επιλεγμένα υλικά - μεταξύ των οποίων και τα υπέροχα τυριά Dirollo - που δίνουν ξεχωριστή ποιότητα και γεύση σε κάθε φαγητό, ένα υπέροχο γευστικό αποτέλεσμα που δεν επιβαρύνει τον οργανισμό σας.

  • Σουφλέ με Χυλοπίτες, Λουκάνικο και Dirollo

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 800 θερμίδες

    Τώρα μόνο 620

    Σουφλέ με Χυλοπίτες, Λουκάνικο και Dirollo

    • 6 μερίδες
    • 60 λεπτά

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 800 θερμίδες

    Τώρα μόνο 620

    Σουφλέ με Χυλοπίτες, Λουκάνικο και Dirollo

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ την απόλαυση Dirollo ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 800 θερμίδες

    Τώρα μόνο 620

Σουφλέ με Χυλοπίτες, Λουκάνικο και Dirollo

ΥΛΙΚΑ

400 gr. λουκάνικα

400 gr. χυλοπίτες

200 gr.  Dirollo Mix

400 gr. Dirollo Cottage

300 gr. Dirollo Μozzarella

200 ml. γάλα

1 σκελίδα σκόρδο

2 αυγά

150 ml. χυμό ντομάτας

500 gr. ντοματάκια κονκασέ

1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη

Βασιλικό

Αλάτι

Φρεσκοκομμένο πιπέρι

Ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Σε ένα βαθύ τηγάνι σωτάρουμε ελαφρά το ελαιόλαδο, αφαιρούμε το περιττό λάδι.

2. Προσθέτουμε το χυμό ντομάτας, τις ντομάτες κονκασέ, τη ζάχαρη, το σκόρδο, αλατοπίπερο και περίπου 1 φλυτζάνι νερό σιγοβράζουμε για 10 λεπτά.

3. Αποσύρουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε μέσα τις χυλοπίτες και αφήνουμε στην άκρη.

4. Ανακατεύουμε το Dirollo Cottage, το Dirollo Mix και τα αυγά.

5. Σε ένα πυρέξ απλώνουμε εναλλάξ στρώσεις από τα λουκάνικα και τα τυριά, τέλος κόβουμε την mozzarella σε φέτες και την απλώνουμε στην επιφάνεια και περιχύνουμε με το γάλα.

6. Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο για περίπου 40 λεπτά ή ελέγχουμε μέχρι να βράσουν οι χυλοπίτες.

  • Μπορούμε λουκάνικα μοσχαρίσια για πιο ελαφρύ αποτέλεσμα.
  • Μπορείτε, αν είναι στην  εποχή τους, να χρησιμοποιήσετε φρέσκιες ντομάτες.
  • Δημιουργείστε ένα πιο ελαφρύ και διαιτητικό πιάτο με τη προσθήκη ημίπαχων τυριών στο γεύμα σας. Η περιεκτικότητα του τυριού σε πρωτεΐνες εντείνει το αίσθημα του κορεσμού, ενώ παράλληλα μπορεί να συμβάλλει και στην αύξηση του μεταβολισμού σας έως και 40%!

Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.