4 φιλέτα γαλοπούλας ανοιγμένα
400 γρ. Dirollo Emmental Light
150 γρ. μπέικον καπνιστό ψιλοκομμένο
3 τρίχρωμες πιπεριές ψιλοκομμένες
100 ml ελαιόλαδο
100 ml λευκό ξηρό κρασί
Αλάτι
Πιπέρι
1. Απλώνουμε τα φιλέτα γαλοπούλας στο ταψί μας.
2. Μοιράζουμε το τυρί, τις πιπεριές και το μπέικον ισόποσα, τυλίγουμε τα φιλέτα σε ρολάκια και τα δένουμε με σπάγκο.
3. Περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και το κρασί, αλατοπιπερώνουμε και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200οC για 30’.
4. Βγάζουμε το σπάγκο και κόβουμε τα ρολά σε φέτες.
Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.