2 μπριζολάκια μοσχαρίσια, χωρίς κόκαλο
100 g Dirollo Καπνιστό
2 μικρές πιπεριές
4 ντοματίνια
2 φέτες μπέικον
Φρεσκοκομμένο πιπέρι
Αλάτι
1. Ανοίγουμε τα φιλέτα και τα προετοιμάζουμε για τη γέμιση.
2. Καθαρίζουμε τις πιπεριές και τις γεμίζουμε με το Dirollo Καπνιστό κομμένο σε μπαστουνάκια.
3. Καρυκεύουμε τα φιλέτα με αλατοπίπερο, στρώνουμε μια φέτα μπέικον, γεμίζουμε με την πιπεριά κάθε μπριζολάκι και με τα ντοματίνια, κλείνουμε σφιχτά τα φιλέτα σε σε ρολό και δένουμε με σπάγκο.
4. Σωτάρουμε ελαφρά τα φιλέτα στο τηγάνι να πάρουν χρώμα και σινεχίζουμε το ψήσιμο στουν φούρνο για 20-25 λεπά.
5. Σερβίρουμε με πουρέ πατάτας, τον οποίο εμπλουτίζουμε με Dirollo Καπνιστό.
Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.