1 κιλό μοσχαρίσιο κιμά λάπα
800 gr. Dirollo Emmental Light
1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
200 gr. φρυγανιά τριμμένη
1 αυγό
Λίγο θυμάρι
Λίγη μαντζουράνα
Αλάτι
1. Σε μια λεκάνη ζυμώνουμε όλα τα υλικά χωρίς το emmental, μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα.
2. Πλάθουμε 16 μπιφτεκάκια στρογγυλά, στα 8 μοιράζουμε το τυρί και τα καπακώνουμε με τα υπόλοιπα 8 έτσι ώστε να βγουν 8 μπιφτεκάκια.
3. Κλείνουμε τις άκρες καλά και ψήνουμε στη σχάρα ή στο Grill.
Το πιο θρεπτικό φαγητό είναι το φαγητό ημέρας. Προτιμάμε τα φρεσκομαγειρεμένα φαγητά και αποφεύγουμε να τα συντηρούμε στην κατάψυξη καθώς στην κατάψυξη χάνεται μέρος των θρεπτικών στοιχείων τους.
Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.