SMART Γευστική απόλαυση - Φροντίδα για τον εαυτό μας!


Εδώ θα βρείτε SMART γευστικές συνταγές από ειδικά επιλεγμένα υλικά - μεταξύ των οποίων και τα υπέροχα τυριά Dirollo - που δίνουν ξεχωριστή ποιότητα και γεύση σε κάθε φαγητό, ένα υπέροχο γευστικό αποτέλεσμα που δεν επιβαρύνει τον οργανισμό σας.

  • ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 765 θερμίδες

    Τώρα μόνο 510

    Σουφλέ με Σπανάκι και Dirollo Cottage

    • 6 μερίδες
    • 40 λεπτά

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 765 θερμίδες

    Τώρα μόνο 510

    Σουφλέ με Σπανάκι και Dirollo Cottage

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ την απόλαυση Dirollo ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 765 θερμίδες

    Τώρα μόνο 510

Σουφλέ με Σπανάκι και Dirollo Cottage

ΥΛΙΚΑ

500 gr. πένες ολικής άλεσης

400 gr. Dirollo Cottage

200 gr. Dirollo Emmental Light

500 gr. σπανάκι

5 μανιτάρια

1 κρεμμύδι ξερό

4 κρεμμυδάκια φρέσκα

1 μικρό ματσάκι μαϊντανό

1 μικρό ματσάκι άνηθο

1 πράσο

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Φρεσκοκομμένο Πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Ψιλοκόβουμε τα λαχανικά και τα σωτάρουμε ελαφρά σε αντικολλητικό τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο, μόλις μαραθούν αποσύρουμε και αλατοπιπερώνουμε ελαφρά.

2. Ταυτόχρονα βράζουμε τις πένες al dente, τις σουρώνουμε και προσθέτουμε 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο, το μείγμα από τα λχαχανικά, το Dirollo Cottage, 2 κουταλιές της σούπας τριμμένο Dirollo Emmental Light και ανακατεύουμε καλά.

3. Μεταφέρουμε σε πυρέξ, πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο τριμμένο Emmental και ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο για 10 λεπτά.

  • Μπορούμε να προσθέσουμε αν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε ποικιλία μανιταριών ή να προσθέσουμε και άλλα χόρτα όπως σέσκουλα.
  • Η προσθήκη χαμηλών σε λιπαρά τυριών, όπως είναι το cottage cheese, στο σουφλέ σας θα δημιουργήσει ένα γευστικό αλλά πολύ πιο ελαφρύ πιάτο και με λιγότερες θερμίδες και βλαβερά λιπαρά. Δοκιμάστε το!

Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.