2 βολβούς παντζάρι
1 λόλα
1 ματσάκι ρόκα
1 σαλάτα πράσινη
1 κρεμμύδι ξερό
100 γρ. Dirollo Cottage
80 γρ. καρύδια
60 ml χυμό πορτοκαλιού
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλιά της σούπας μέλι
1. Σε μια σαλατιέρα ανακατεύουμε τα λαχανικά, προσθέτουμε τα παντζάρια τριμμένα στο χοντρό του τρίφτη, το κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες και τα καρύδια.
2. Στο μπλέντερ ανακατεύουμε το Dirollo Cottage, το μέλι, το ελαιόλαδο, τον χυμό του πορτοκαλιού.
3. Περιχύνουμε την σαλάτα και σερβρίρουμε αμέσως.
Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.