2 ματσάκια ρόκα
1 στήθος κοτόπουλο
250 gr. Dirollo Emmental
1 κόκκινη πιπεριά
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
1 ματσάκι άνηθο
5 κουταλιές της σούπας ρόδι
2 κουταλιές της σούπας καρύδι χοντροσπασμένο
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
3 κουταλιές της σούπας ξύδι μπαλσάμικο
Χυμό μισού πορτοκαλιού
Κρουτόνς
Αλάτι
Πιπέρι
1. Αλατοπιπερώνουμε και ψήνουμε το στήθος του κοτόπουλου.
2. Σε μια σαλατιέρα ρίχνουμε τη ρόκα, τον άνηθο και τα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα.
3. Προσθέτουμε το Dirollo Emmental κομμένο σε κυβάκια.
4. Ετοιμάζουμε το dressing ανακατεύοντας το ελαιόλαδο, το πορτοκάλι, το μπαλσάμικο.
5. Περιχύνουμε την σαλάτα και ανακατεύουμε, προσθέτουμε το στήθος κομμένο σε φέτες, το ρόδι, το καρύδι, τα κρουτόνς και σερβίρουμε την σαλάτα.
Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.