Πράσινη Σαλάτα με Dirollo Emmental Light
ΥΛΙΚΑ
1 έτοιμη πράσινη σαλάτα mix
200 γρ. Dirollo Emmental Light
10 ντοματίνια
2 κουταλιά της σούπας κρέμα μπαλσάμικο
4-5 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλιά της σούπας κουκουνάρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Σ’ ένα μπολ βάζουμε τη σαλάτα και τα ντοματίνια κομμένα στη μέση.
2. Κόβουμε το Dirollo Emmental Light σε μικρά τετραγωνάκια και τα προσθέτουμε στο μπολ.
3. Ρίχνουμε το ελαιόλαδο, την κρέμα μπαλσάμικο και το κουνουνάρι στη σαλάτα και ανακατεύουμε.

- Έρευνες έχουν δείξει ότι τα πράσινα λαχανικά βελτιώνουν την ευαισθησία στην ινσουλίνη και κατά συνέπεια συμβάλουν σε καλύτερη ρύθμιση των επιπέδων γλυκόζης στο αίμα, ενώ παράλληλα αποδίδουν και ελάχιστες θερμίδες. Ο συνδυασμός τους με «light» τυρί θα σου προσφέρει ένα γεύμα πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και ιδανικό για να διατηρήσεις υγιές το σωματικό σου βάρους.


Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.