1 έτοιμη πράσινη σαλάτα mix
200 γρ. Dirollo Emmental Light
10 ντοματίνια
2 κουταλιά της σούπας κρέμα μπαλσάμικο
4-5 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλιά της σούπας κουκουνάρι
1. Σ’ ένα μπολ βάζουμε τη σαλάτα και τα ντοματίνια κομμένα στη μέση.
2. Κόβουμε το Dirollo Emmental Light σε μικρά τετραγωνάκια και τα προσθέτουμε στο μπολ.
3. Ρίχνουμε το ελαιόλαδο, την κρέμα μπαλσάμικο και το κουνουνάρι στη σαλάτα και ανακατεύουμε.
Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.