500 γρ. τορτελίνια
200 γρ. Mozzarella Dirollo
3 κουταλιές της σούπας ελιές Καλαμών σε ροδέλες
1 μικρό αγγουράκι
4 ντοματίνια
Βασιλικό
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Φρέσκο πιπέρι
1. Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό και αφού τα σουρώσουμε τα ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο.
2. Ψιλικόβουμε όλα τα λαχανικά και την Dirollo Mozzarella .
3. Ενώνουμε όλα τα υλικά, ραντίζουμε με ελαιόλαδο, καρυκεύουμε με αλατοπίπερο και τέλος προσθέτουμε φύλλα φρέσκου βασιλικού.
Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.