3 πολύχρωμες πιπεριές
150 γρ. Dirollo Καπνιστό
150 γρ. Dirollo Classic
200 ml γάλα
2 αυγά μεγάλα
50 ml ελαιόλαδο
270 γρ. αλεύρι φαρίνα
1 κουταλάκι του γλυκού baking powder
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Αλάτι
1. Ψιλοκόβουμε τις πιπεριές, κόβουμε το Dirollo Classic σε κυβάκια και τρίβουμε το Dirollo Kαπνιστό.
2. Ανακατεύουμε όλα τα υγρά υλικά μαζί, προσθέτουμε το αλεύρι, τα τυριά και τις πιπεριές, αλατοπίπερο.
3. Μεταφερουμε σε φόρμα του κέικ, την οποία έχουμε λαδώσει και αλευρώσει.
4. Ψήνουμε σε πολύ καλά προθερμασμένο φούρνο στους 175ο C για 40-45 λεπτά.
5. Το διατηρούμε τυλιγμένο αφού κρυώσει καλά.
Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.