SMART Γευστική απόλαυση - Φροντίδα για τον εαυτό μας!


Εδώ θα βρείτε SMART γευστικές συνταγές από ειδικά επιλεγμένα υλικά - μεταξύ των οποίων και τα υπέροχα τυριά Dirollo - που δίνουν ξεχωριστή ποιότητα και γεύση σε κάθε φαγητό, ένα υπέροχο γευστικό αποτέλεσμα που δεν επιβαρύνει τον οργανισμό σας.

  • ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 435 θερμίδες

    Τώρα μόνο 386

    Παστουρμαδόπιτα με Dirollo Emmental Light

    • 8 μερίδες
    • 35 λεπτά

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 435 θερμίδες

    Τώρα μόνο 386

    Παστουρμαδόπιτα με Dirollo Emmental Light

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ την απόλαυση Dirollo ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 435 θερμίδες

    Τώρα μόνο 386

Παστουρμαδόπιτα με Dirollo Emmental Light

Εκτύπωση

ΥΛΙΚΑ

250 gr. φύλλο κρούστας

600 gr.  Dirollo Emmental Light τριμμένο

4 φέτες παστουρμά των 100 gr.

2 ντομάτες μεγάλες

Ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Παίρνουμε 2 φύλλα και τα κόβουμε στην μέση οριζόντια έτσι ώστε να έχουμε στοιβαγμένα 4 φύλλα. Τα λαδώνουμε και τα διπλώνουμε εκ νέου στη μέση οριζόντια.

2. Tοποθετούμε στο κέντρο μία φέτα παστουρμά, 150 gr. Emmental και τη μισή ντομάτα κομμένη σε μικρά κυβάκια χωρίς τους σπόρους και τα υγρά της ντομάτας.

3. Διπλώνουμε σε μορφή φακέλου την παστουρμαδόπιτα.

4. Κολλάμε τις άκρες με λίγο νερό ή λίγο αυγό. Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία για τις υπόλοιπες τρείς παστουρμαδόπιτες.

5. Λαδώνουμε την επιφάνεια της κάθε πίτας.

6. Τις τοποθετούμε σ’ ένα ταψί με λαδόκολλα και τις ψήνουμε στους 180οC 20 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.

Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.