SMART Γευστική απόλαυση - Φροντίδα για τον εαυτό μας!


Εδώ θα βρείτε SMART γευστικές συνταγές από ειδικά επιλεγμένα υλικά - μεταξύ των οποίων και τα υπέροχα τυριά Dirollo - που δίνουν ξεχωριστή ποιότητα και γεύση σε κάθε φαγητό, ένα υπέροχο γευστικό αποτέλεσμα που δεν επιβαρύνει τον οργανισμό σας.

  • ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 627 θερμίδες

    Τώρα μόνο 478

    Σνίτσελ Χοιρινό Γεμιστό με Ξερά Φρούτα και Dirollo Classic

    • 6 μερίδες
    • 40 λεπτά

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 627 θερμίδες

    Τώρα μόνο 478

    Σνίτσελ Χοιρινό Γεμιστό με Ξερά Φρούτα και Dirollo Classic

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ την απόλαυση Dirollo ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 627 θερμίδες

    Τώρα μόνο 478

Σνίτσελ Χοιρινό Γεμιστό με Ξερά Φρούτα και Dirollo Classic

Εκτύπωση

ΥΛΙΚΑ

800 gr.  σνίτσελ χοιρινό

250 gr. Dirollo Classic

150 gr. αποξηραμένα φρούτα (δαμάσκηνο, cranberry, blueberry)

200 gr. φρυγανιά τριμμένη

100 gr. φουντούκι τριμμένο

2 αυγά

Aλάτι

Πιπέρι

Σπορέλαιο για το τηγάνισμα

Για τη συνοδευτική σαλάτα:

1 σακουλάκι baby ρόκα

12 τοματίνια

Φρέσκο κόλιανδρο

Για το dressing:

4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

4 κουταλιές της σούπας ξύδι βαλσάμικο

2 κουταλιές της σούπας λεμόνι

4 κουταλιές της σούπας μουστάρδα απαλή

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Ζητάμε από τον χασάπη να μας κάνει πολύ λεπτά τα σνίτσελ.

2. Ψιλοκόβουμε τα ξερά φρούτα και  τρίβουμε το Dirollo Classic.

3. Aπλώνουμε το τυρί να κάνει ένα στρώμα πάνω στην επιφάνεια του σνίτσελ, προσθέτουμε τα φρούτα και διπλώνουμε κλείνοντας το σνίντσελ με οδοντογλυφίδες.

4. Ανακατεύουμε το φουντούκι με την φρυγανιά , σπάμε 2 αυγά σε ένα μπολ, τα ανακατεύουμε με ένα πιρούνι να ομογενοποιηθούν, περνάμε τα σνίτσελ από το αυγό και αμέσως μετά από την φρυγανιά.

5. Ζεσταίνουμε το λάδι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και ρίχνουμε μέσα τα σνίτσελ. Όταν ροδοκοκκινήσουν είναι έτοιμα.

6. Έχουμε ετοιμάσει την σαλάτα ανακατεύοντας όλα τα λαχανικά και περιχύνουμε με το dressing μόλις σερβίρουμε.

Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.