800 gr. σνίτσελ χοιρινό
250 gr. Dirollo Classic
150 gr. αποξηραμένα φρούτα (δαμάσκηνο, cranberry, blueberry)
200 gr. φρυγανιά τριμμένη
100 gr. φουντούκι τριμμένο
2 αυγά
Aλάτι
Πιπέρι
Σπορέλαιο για το τηγάνισμα
Για τη συνοδευτική σαλάτα:
1 σακουλάκι baby ρόκα
12 τοματίνια
Φρέσκο κόλιανδρο
Για το dressing:
4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
4 κουταλιές της σούπας ξύδι βαλσάμικο
2 κουταλιές της σούπας λεμόνι
4 κουταλιές της σούπας μουστάρδα απαλή
1. Ζητάμε από τον χασάπη να μας κάνει πολύ λεπτά τα σνίτσελ.
2. Ψιλοκόβουμε τα ξερά φρούτα και τρίβουμε το Dirollo Classic.
3. Aπλώνουμε το τυρί να κάνει ένα στρώμα πάνω στην επιφάνεια του σνίτσελ, προσθέτουμε τα φρούτα και διπλώνουμε κλείνοντας το σνίντσελ με οδοντογλυφίδες.
4. Ανακατεύουμε το φουντούκι με την φρυγανιά , σπάμε 2 αυγά σε ένα μπολ, τα ανακατεύουμε με ένα πιρούνι να ομογενοποιηθούν, περνάμε τα σνίτσελ από το αυγό και αμέσως μετά από την φρυγανιά.
5. Ζεσταίνουμε το λάδι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και ρίχνουμε μέσα τα σνίτσελ. Όταν ροδοκοκκινήσουν είναι έτοιμα.
6. Έχουμε ετοιμάσει την σαλάτα ανακατεύοντας όλα τα λαχανικά και περιχύνουμε με το dressing μόλις σερβίρουμε.
Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.