400 gr. ζυμαρικά
2 κουταλιές της σούπας κάπαρη
6-7 λιαστές ντομάτες
1 σκελίδα σκόρδο
4-5 πράσινες ελιές, χωρίς κουκούτσι
200 gr. Adoro τυρί κρέμα
50 ml. ελαιόλαδο
2 κουταλιές της σούπας λευκό μπαλσάμικο
Φύλλα βασιλικού
Φρεσκοκομμένο πιπέρι
Ελαιόλαδο
1. Βράζουμε τις βίδες al dente, τις σουρώνουμε, τις περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε με φρέσκο πιπέρι.
2. Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε τις βίδες, ψιλοκομμένες τις ελιές και τις λιαστές ντομάτες και την κάπαρη.
3. Ρίχνουμε στο μπλέντερ το Adoro τυρί κρέμα, το μπαλσάμικο, 2-3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, το σκόρδο, μερικά φύλλα βασιλικού και πολτοποιούμε.
4. Περιχύνουμε τις βίδες και ανακατεύουμε απαλά ώστε να ενωθούν τα υλικά.
5. Μπορούμε να σερβίρουμε αμέσως ή να αφήσουμε στο ψυγείο.
Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.