100 gr. κινόα
400 ml. νερό
200 gr. σπανάκι baby
1 κόκκινη πιπεριά
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
100 gr. Dirollo Καπνιστό, σε κύβους
Για το dressing:
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
½ κουταλάκι του γλυκού μέλι
Χυμό ενός λεμονιού
1. Βράζουμε την κινόα με το νερό για 15 λεπτά περίπου, το σουρώνουμε και το αφήνουμε να κρυώσει ελαφρά.
2. Σε μια σαλατιέρα ρίχνουμε το κινόα, την πιπεριά κομμένη σε κύβους, τα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα και το Dirollo
3. Ετοιμάζουμε το dressing ανακατεύοντας καλά όλα τα υλικά και περιχύνουμε την σαλάτα.
4. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε την σαλάτα.
Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.