SMART Γευστική απόλαυση - Φροντίδα για τον εαυτό μας!


Εδώ θα βρείτε SMART γευστικές συνταγές από ειδικά επιλεγμένα υλικά - μεταξύ των οποίων και τα υπέροχα τυριά Dirollo - που δίνουν ξεχωριστή ποιότητα και γεύση σε κάθε φαγητό, ένα υπέροχο γευστικό αποτέλεσμα που δεν επιβαρύνει τον οργανισμό σας.

  • ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 624 θερμίδες

    Τώρα μόνο 430

    Ρολό Κιμά Γεμιστό με Dirollo Καπνιστό

    • 6 μερίδες
    • 80 λεπτά

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 624 θερμίδες

    Τώρα μόνο 430

    Ρολό Κιμά Γεμιστό με Dirollo Καπνιστό

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ την απόλαυση Dirollo ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 624 θερμίδες

    Τώρα μόνο 430

Ρολό Κιμά Γεμιστό με Dirollo Καπνιστό

ΥΛΙΚΑ

1000 gr. κιμά μοσχαρίσιο άπαχο

350 gr. Dirollo Καπνιστό

200 gr. ψωμί μπαγιάτικο

1 κρεμμύδι

3 κουταλιές της σούπας κέτσαπ

1 κουταλιά της σούπας μουσταρδα

Ελαιόλαδο

Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και μουλιάζουμε το ψωμί στο νερό.

2. Ζυμώνουμε όλα τα υλικά εκτός από το τυρί ώστε να πάρουμε έναν αφράτο κιμά.

3. Σε αντικολλητική μακρόστενη φόρμα του κέικ στρώνουμε τα ¾ του κιμά, κόβουμε το τυρί σε μπαστουνάκια και το κλείνουμε στο κέντρο, από επάνω τοποθετούμε τον υπόλοιπο κιμά πιέζουμε να κλείσει καλά.

4. Ψήνουμε στους 180ο C για περίπου 1 ώρα.

5. Αφού ξεφορμάρουμε το ρολό, όσα υγρά έχουν μείνει τα δένουμε με ελάχιστο κόρν φλάουρ.

6. Σερβίρουμε με σαλάτα.

  • Μπορούμε το ψωμί να το μουλιάσουμε σε κόκκινο κρασί για περισσότερη γεύση.
  • Στη γέμιση μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και πιπεριά.
  • Οι πρωτεΐνες τόσο του κρέατος, όσο και του τυριού, αποτελούν απαραίτητα στοιχεία για την υγιή ανάπτυξη και ανακατασκευή των ιστών του σώματος. Η κατανάλωση εκείνων με τα χαμηλότερα λιπαρά, δε συμβάλλει μόνο στη προσπάθεια της διατήρησης ενός υγιούς σωματικού βάρους αλλά κυρίως συμβάλλει στην προάσπιση της υγείας!

Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.