3 αραβικές πίτες ή τορτίγιες
200 γρ. Dirollo Cottage
1 κονσέρβα τόνο σε νερό
2 κουταλιές της σούπας γιαούρτι
2 κουταλιές της σούπας κάπαρη
2-3 αγγουράκια τουρσί ψιλοκομμένα
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1. Στραγγίζουμε τον τόνο και ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μπωλ.
2. Γεμίζουμε τις πίτες και τυλίγουμε σε ρολά.
3. Κλείνουμε σφικτά σε μεμβράνη, αν έχουμε χρόνο αφήνουμε 30 λεπτά στο ψυγείο, και λίγο πριν σερβίρουμε κόβουμε σε φέτες.
Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.