SMART Γευστική απόλαυση - Φροντίδα για τον εαυτό μας!


Εδώ θα βρείτε SMART γευστικές συνταγές από ειδικά επιλεγμένα υλικά - μεταξύ των οποίων και τα υπέροχα τυριά Dirollo - που δίνουν ξεχωριστή ποιότητα και γεύση σε κάθε φαγητό, ένα υπέροχο γευστικό αποτέλεσμα που δεν επιβαρύνει τον οργανισμό σας.

  • ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 468 θερμίδες

    Τώρα μόνο 352

    Ψητό Cheesecake

    • 10 μερίδες
    • 90 λεπτά

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 468 θερμίδες

    Τώρα μόνο 352

    Ψητό Cheesecake

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ την απόλαυση Dirollo ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 468 θερμίδες

    Τώρα μόνο 352

Ψητό Cheesecake

ΥΛΙΚΑ

Για τη βάση:

200 gr. αλεύρι

60 gr. βούτυρο

50 gr. ζάχαρη

2 αυγά

2 κουταλάκια του γλυκού baking powder

Για τη γέμιση:

500 gr. Adoro τυρί κρέμα

150 gr. ζάχαρη

350 ml. γάλα φρέσκο

1 φακελάκι άνθος αραβοσίτου βανίλια

1 κάψουλα βανιλλίνης

3 κρόκους

1 κουταλιά της σούπα ελαιόλαδο

Για την επικάλυψη:

3 ασπράδια

3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη

½ κάψουλα βανιλλίνης

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Ετοιμάζουμε τη βάση: Στο μίξερ βάζουμε όλα τα υλικά για την βάση, μόλις είναι έτοιμη η ζύμη την απλώνουμε σε τσέρκι ή ταψί 24-26 εκατοστών, ώστε να καλύψουμε τον πάτο της.

2. Ετοιμάζουμε τη γέμιση: Χτυπάμε το Adoro τυρί κρέμα με το ελαιόλαδο για 1 λεπτό, προσθέτουμε την ζάχαρη και τα υπόλοιπα υλικά, συνεχίζουμε το χτύπημα 2 λεπτά.

3. Ρίχνουμε την κρέμα που ετοιμάσαμε επάνω από την βάση.

4. Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο για περίπου 45 λεπτά στους 175ο C.

5. Χτυπάμε τα ασπράδια σε σφικτή μαρέγκα, προσθέτουμε την ζάχαρη και την βανίλια.

6. Απλώνουμε την μαρέγκα επάνω από το cheesecake ή με ένα κορνέ δημιουργούμε ροζέτες.

7. Ψήνουμε και πάλι το cheesecake για 30 λεπτά στον αέρα στους 160ο C.

8. Aφήνουμε το cheesecake να κρυώσει καλά και αν θέλουμε το διακοσμούμε με φρέσκα φρούτα ή μαρμελάδα.

Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.