SMART Γευστική απόλαυση - Φροντίδα για τον εαυτό μας!


Εδώ θα βρείτε SMART γευστικές συνταγές από ειδικά επιλεγμένα υλικά - μεταξύ των οποίων και τα υπέροχα τυριά Dirollo - που δίνουν ξεχωριστή ποιότητα και γεύση σε κάθε φαγητό, ένα υπέροχο γευστικό αποτέλεσμα που δεν επιβαρύνει τον οργανισμό σας.

  • ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 545 θερμίδες

    Τώρα μόνο 468

    Cheesecake με τυρί κρέμα και Γλυκό του Κουταλιού

    • 10 μερίδες
    • 180 λεπτά

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 545 θερμίδες

    Τώρα μόνο 468

    Cheesecake με τυρί κρέμα και Γλυκό του Κουταλιού

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ την απόλαυση Dirollo ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 545 θερμίδες

    Τώρα μόνο 468

Cheesecake με τυρί κρέμα και Γλυκό του Κουταλιού

ΥΛΙΚΑ

125 gr. μπισκότα Digestive

75 gr. βούτυρο

600 gr. Adoro τυρί κρέμα

60 gr. ζάχαρη άχνη

200 ml. κρέμα γάλακτος

8 φύλλα ζελατίνης

Γλυκό του κουταλιού νεράντζι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Πολτοποιούμε τα μπισκότα και τα ανακατεύουμε με το βούτυρο, το οποίο έχουμε λιώσει.

2. Καλύπτουμε με αντικολλητικό χαρτί τον πάτο μιας φόρμας με έλασμα και στρώνουμε το μείγμα του μπισκότου.

3. Αφήνουμε την φόρμα στο ψυγείο και ετοιμάζουμε την κρέμα τυριού.

4. Βάζουμε την ζελατίνη σε ένα μπωλ με παγωμένο νερό να μαλακώσει.

5. Ζεσταίνουμε 50 ml. από την κρέμα γάλακτος να πάρει μια καλή βράση και προσθέτουμε την ζελατίνη, ανακατεύουμε μέχει να ομογενοποιηθεί.

6. Στο μίξερ χτυπάμε την υπόλοιπη κρέμα γάλακτος με την ζάχαρη άχνη για 3 λεπτά, προσθέτουμε το Dirollo Spread και τέλος την ζελατίνη.

7. Ρίχνουμε την κρέμα μέσα στην φόρμα και τοποθετούμε στο ψυγείο για 4-5 ώρες.

  • Μπορούμε να ετοιμάσουμε το Cheesecake και σε ατομικά ποτηράκια.
  • Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε όποιο γλυκό του κουταλιού μας αρέσει.
  • Αν ονειρεύεστε ένα κομμάτι cheesecake, αλλά φοβάστε τις θερμίδες του, δοκιμάστε την πιο light εκδοχή του με Adoro τυρί κρέμα. Το Adoro τυρί κρέμα είναι εύκολα αλειφόμενο spread.

Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.