SMART Γευστική απόλαυση - Φροντίδα για τον εαυτό μας!


Εδώ θα βρείτε SMART γευστικές συνταγές από ειδικά επιλεγμένα υλικά - μεταξύ των οποίων και τα υπέροχα τυριά Dirollo - που δίνουν ξεχωριστή ποιότητα και γεύση σε κάθε φαγητό, ένα υπέροχο γευστικό αποτέλεσμα που δεν επιβαρύνει τον οργανισμό σας.

  • ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 538 θερμίδες

    Τώρα μόνο 465

    Cheesecake με τυρί κρέμα και Βύσσινο

    • 10 μερίδες
    • 240 λεπτά

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 538 θερμίδες

    Τώρα μόνο 465

    Cheesecake με τυρί κρέμα και Βύσσινο

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ την απόλαυση Dirollo ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 538 θερμίδες

    Τώρα μόνο 465

Cheesecake με τυρί κρέμα και Βύσσινο

ΥΛΙΚΑ

130 gr. μπισκότα βουτύρου

75 gr. βούτυρο

400 gr. Adoro τυρί κρέμα

180 gr. ζαχαρούχο γάλα

50 ml. κρέμα γάλακτος

3 φύλλα ζελατίνης

1 κάψουλα βανίλλίνης

2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού

1 κονσέρβα βύσσινο

1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη άχνη

1 κουταλιά της σούπας κόρν φλάουρ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Θρυμματίζουμε τα μπισκότα και τα ανακατεύουμε με το βούτυρο, το οποίο λιώνουμε με προσοχή σε χαμηλή θερμοκρασία.

2. Καλύπτουμε με το μείγμα μπισκότου τον πάτο μιας φόρμας με έλασμα και την τοποθετούμε στο ψυγείο.

3. Βάζουμε τα φύλλα ζελατίνης σε παγωμένο νερό να μαλακώσουν για 5 λεπτά, ζεσταίνουμε τα 50 ml. της κρέμας γάλακτος και προσθέτουμε την μουλιασμένη ζελατίνη, την οποία στύβουμε καλά, ανακατεύουμε να διαλυθεί.

4. Στο μίξερ χτυπάμε το Adoro τυρί κρέμα, το ζαχαρούχο γάλα, την βανιλλίνη και τον χυμό λεμονιού για 2 λεπτά και τέλος προσθέτουμε το μείγμα κρέμας-ζελατίνης.

5. Ρίχνουμε την κρέμα μέσα στην φόρμα και τοποθετούμε στο ψυγείο για 3-4 ώρες,, μέχρι να σταθεροποιηθεί η κρέμα.

6. Σε ένα κατσαρολάκι ρίχνουμε το υγρό της κονσέρβας, την άχνη και το κρόρν φλάουρ, βράζουμε τσε χαμηλή φωτιά να πήξει το μείγμα ανακατεύοντας συνεχώς.

7. Αφήνουμε να κρυώσει και προσθέτουμε τα βύσσινα.

8. Στρώνουμε τα βύσσινα επάνω από το cheesecake και σερβίρουμε.

Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.