130 gr. μπισκότα βουτύρου
75 gr. βούτυρο
400 gr. Adoro τυρί κρέμα
180 gr. ζαχαρούχο γάλα
50 ml. κρέμα γάλακτος
3 φύλλα ζελατίνης
1 κάψουλα βανίλλίνης
2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού
1 κονσέρβα βύσσινο
1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη άχνη
1 κουταλιά της σούπας κόρν φλάουρ
1. Θρυμματίζουμε τα μπισκότα και τα ανακατεύουμε με το βούτυρο, το οποίο λιώνουμε με προσοχή σε χαμηλή θερμοκρασία.
2. Καλύπτουμε με το μείγμα μπισκότου τον πάτο μιας φόρμας με έλασμα και την τοποθετούμε στο ψυγείο.
3. Βάζουμε τα φύλλα ζελατίνης σε παγωμένο νερό να μαλακώσουν για 5 λεπτά, ζεσταίνουμε τα 50 ml. της κρέμας γάλακτος και προσθέτουμε την μουλιασμένη ζελατίνη, την οποία στύβουμε καλά, ανακατεύουμε να διαλυθεί.
4. Στο μίξερ χτυπάμε το Adoro τυρί κρέμα, το ζαχαρούχο γάλα, την βανιλλίνη και τον χυμό λεμονιού για 2 λεπτά και τέλος προσθέτουμε το μείγμα κρέμας-ζελατίνης.
5. Ρίχνουμε την κρέμα μέσα στην φόρμα και τοποθετούμε στο ψυγείο για 3-4 ώρες,, μέχρι να σταθεροποιηθεί η κρέμα.
6. Σε ένα κατσαρολάκι ρίχνουμε το υγρό της κονσέρβας, την άχνη και το κρόρν φλάουρ, βράζουμε τσε χαμηλή φωτιά να πήξει το μείγμα ανακατεύοντας συνεχώς.
7. Αφήνουμε να κρυώσει και προσθέτουμε τα βύσσινα.
8. Στρώνουμε τα βύσσινα επάνω από το cheesecake και σερβίρουμε.
Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.