Για τη ζύμη:
300 gr. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
165 ml. χλιαρό νερό
1 φακελάκι ξηρή μαγιά
½ κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Για τη γέμιση:
220 gr. Dirollo Cottage
5 φέτες Dirollo Emmental
5-6 φέτες γαλοπούλα
100 ml. κρέμα γάλακτος
2 πολύχρωμες πιπεριές
3 μανιτάρια
Ρίγανη ή Θυμάρι
1. Σε ένα μπωλ ρίχνουμε το νερό και διαλύουμε την μαγιά και την ζάχαρη, προσθέτουμε το αλεύρι, το ελαιόλαδο και το αλάτι.
2. Ζυμώνουμε για 5 λεπτά μέχρι να πάρουμε μια ζύμη που δεν θα κολλάει στα χέρια, αφήνουμε την ζύμη σκεπασμένη σε ζεστό σημείο για 60 λεπτά.
3. Προθερμαίνουμε τον φούρνο για 30 λεπτά στους 200ο C.
4. Ανοίγουμε το ζυμάρι της πίτσας όσο λεπτό μας αρέσει, απλώνουμε τις φέτες της γαπλοπούλας και του Dirollo Emmental στην ζύμη, προσθέτουμε την λευκή σάλτσα, τα μανιτάρια σε φέτες και τις πιπεριές και τέλος πασπαλίζουμε με τα φρέσκα μυρωδικά.
5. Ψήνουμε την πίτσα για 25 λεπτά και σερβίρουμε.
Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.