SMART Γευστική απόλαυση - Φροντίδα για τον εαυτό μας!


Εδώ θα βρείτε SMART γευστικές συνταγές από ειδικά επιλεγμένα υλικά - μεταξύ των οποίων και τα υπέροχα τυριά Dirollo - που δίνουν ξεχωριστή ποιότητα και γεύση σε κάθε φαγητό, ένα υπέροχο γευστικό αποτέλεσμα που δεν επιβαρύνει τον οργανισμό σας.

  • ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 660 θερμίδες

    Τώρα μόνο 550

    Πίτα με Κιμά, Μανιτάρια και Dirollo Emmental Light

    • 6 μερίδες
    • 80 λεπτά

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 660 θερμίδες

    Τώρα μόνο 550

    Πίτα με Κιμά, Μανιτάρια και Dirollo Emmental Light

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ την απόλαυση Dirollo ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 660 θερμίδες

    Τώρα μόνο 550

Πίτα με Κιμά, Μανιτάρια και Dirollo Emmental Light

ΥΛΙΚΑ

500 gr. κιμά μοσχαρίσιο άπαχο

200 gr. Dirollo Emmental Light

200 gr. μανιτάρια

2 κρεμμύδια ξερά

1 μεγάλο καρότο

1 κουταλιά της σούπας αλεύρι

5 πατάτες

50 gr.βούτυρο

100 ml. γάλα

Ελαιόλαδο

Μοσχοκάρυδο

Μπαχάρι

Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Αλάτι

Ταμπάσκο, προαιρετικά

1 κουταλιά της σούπας φρυγανιά τριμμένη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια και τα σωτάρουμε με ελαιόλαδο.

2. Προσθέτουμε τον κιμά και ανακατεύουμε μέχρι να ροδίσει.

3. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και το καρότο ψιλοκομμένα, τα μπαχαρικά, τέλος ρίχνουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε.

4. Προσθέτουμε ένα φλυτζάνι νερό, ταμπάσκο και χαμηλώνουμε την θερμοκρασία, βράζουμε τον κιμά μέχρι να μην έχει υγρά.

5. Βράζουμε τις πατάτες σε αλατισμένο νερό.

6. Τις πολτοποιούμε και προσθέτουμε το γάλα, μοσχοκάρυδο και το βούτυρο.

7. Ανακατεύουμε τον κιμά με το τριμμένο Dirollo Emmental Light, κρατάμε λίγο για το τελείωμα του φαγητού.

8. Στρώνουμε τον κιμά σε ένα πυρέξ, από επάνω στρώνουμε τον πουρέ, πασπαλίζουμε με το τριμμένο τυρί και την φρυγανιά.

9. Ψήνουμε την κιμαδόπιτα για 40 λεπτά και σερβίρουμε.

Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.