SMART Γευστική απόλαυση - Φροντίδα για τον εαυτό μας!


Εδώ θα βρείτε SMART γευστικές συνταγές από ειδικά επιλεγμένα υλικά - μεταξύ των οποίων και τα υπέροχα τυριά Dirollo - που δίνουν ξεχωριστή ποιότητα και γεύση σε κάθε φαγητό, ένα υπέροχο γευστικό αποτέλεσμα που δεν επιβαρύνει τον οργανισμό σας.

  • ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 756 θερμίδες

    Τώρα μόνο 645

    Πιπεριές Γεμιστές με Dirollo Emmental Light

    • 8 μερίδες
    • 75 λεπτά

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 756 θερμίδες

    Τώρα μόνο 645

    Πιπεριές Γεμιστές με Dirollo Emmental Light

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ την απόλαυση Dirollo ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 756 θερμίδες

    Τώρα μόνο 645

Πιπεριές Γεμιστές με Dirollo Emmental Light

ΥΛΙΚΑ

800 gr. Dirollo Emmental Light

500 gr. ανθότυρο

8 πιπεριές κέρατο μεγάλες

2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα

½ ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο

Λίγη φρέσκια ρίγανη

150 ml. Ελαιόλαδο

6 ντομάτες μεγάλες ώριμες

Αλάτι

Πιπέρι

Λίγη ζάχαρη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Βγάζουμε τα καπάκια από τις πιπεριές και  τα σπόρια.

2. Σε μια λεκάνη ανακατεύουμε τα τυριά μαζί με τα κρεμμυδάκια και τα μυρωδικά μέχρι να γίνουν ένα μείγμα και γεμίζουμε τις πιπεριές μας.

3. Τρίβουμε στο multi τις ντομάτες μαζί με το ελαιόλαδο, το πιπέρι , το αλάτι και την ζάχαρη και περιχύνουμε τις πιπεριές.

4. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για περίπου 50’- 60’ ανάλογα με το φούρνο.

Το πιο θρεπτικό φαγητό είναι το φαγητό ημέρας. Προτιμάμε τα φρεσκομαγειρεμένα φαγητά και αποφεύγουμε να τα συντηρούμε στην κατάψυξη καθώς στην κατάψυξη χάνεται μέρος των θρεπτικών στοιχείων τους.

  • Οι πιπεριές αποτελούν λαχανικό πλούσιο σε βιταμίνες και φυτικές ίνες, ενώ επίσης έχουν μικρή θερμιδική αξία. Η γέμισή τους με τυρί χαμηλό σε λιπαρά, θα συμβάλλει στο αίσθημα του κορεσμού, αποδίδοντάς σας λιγότερα λιπαρά και θερμίδες.

 

Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.