SMART Γευστική απόλαυση - Φροντίδα για τον εαυτό μας!


Εδώ θα βρείτε SMART γευστικές συνταγές από ειδικά επιλεγμένα υλικά - μεταξύ των οποίων και τα υπέροχα τυριά Dirollo - που δίνουν ξεχωριστή ποιότητα και γεύση σε κάθε φαγητό, ένα υπέροχο γευστικό αποτέλεσμα που δεν επιβαρύνει τον οργανισμό σας.

  • ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 509 θερμίδες

    Τώρα μόνο 484

    Πατατοσαλάτα με Dirollo Kαπνιστό

    • 4 μερίδες
    • 30 λεπτά

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 509 θερμίδες

    Τώρα μόνο 484

    Πατατοσαλάτα με Dirollo Kαπνιστό

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ την απόλαυση Dirollo ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 509 θερμίδες

    Τώρα μόνο 484

Πατατοσαλάτα με Dirollo Kαπνιστό

Εκτύπωση

ΥΛΙΚΑ

150 γρ. τριμμένο Dirollo Καπνιστό 14% λιπαρά

1 κιλό πατάτες

2 κρεμμυδάκια φρέσκα χοντροκομμένα

1 ντομάτα ώριμη κομμένη στα 4

λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο

1 καρότο μεγάλο τριμμένο στον τρίφτη

1 πιπεριά πράσινη κομμένη σε καρεδάκια

1 φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο

1 κουτ. γλυκού ξύδι βαλσαμικό

2 κουτ. σούπας κάπαρη

1 χούφτα ελιές μαύρες

αλάτι, πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Καθαρίζετε τις πατάτες από τη φλούδα τους, τις κόβετε σε μεγάλα κομμάτια και τις βράζετε σε μια κατσαρόλα με νερό για 15-20 λεπτά περίπου, μέχρι να μαλακώσουν, αλλά όχι να λιώσουν.

2. Βάζετε στο multi την ντομάτα, τα κρεμμυδάκια (μαζί με το πιο τρυφερό πράσινο μέρος), λίγο από το ελαιόλαδο, τον περισσότερο από το μαϊντανό και τα ψιλοκόβετε πολύ καλά. Τρίβετε στον τρίφτη και τα καρότα.

3. Στραγγίζετε τις πατάτες και τις ρίχνετε σε ευρύχωρο μπολ. Αφού κρυώσουν, τις πασπαλίζετε με λίγο πιπέρι και τις περιχύνετε με το μίγμα της ντομάτας, προσθέτετε το τριμμένο καρότο, την πιπεριά, το περισσότερο από το Dirollo Καπνιστό, το ξύδι, το υπόλοιπο ελαιόλαδο, την κάπαρη και ανακατεύετε καλά.

4. Σερβίρετε την πατατοσαλάτα σε σαλατιέρα ή ατομικά μπολ διακοσμώντας με ελιές, λίγο ακόμη Dirollo Καπνιστό και μαϊντανό ψιλοκομμένο

Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.