1 μελιτζάνα
1 κολοκύθι
1 κρεμμύδι
1 πιπεριά
3 μικρά μανιτάρια
4-5 ντοματίνια
200 γρ. κοραλλάκι ζυμαρικά
200 γρ. Dirollo Mozzarella
100 γρ. Dirollo Kαπνιστό
100 γρ. καπνιστή γαλοπούλα
Φύλλα βασιλικού
Θυμάρι
Κρέμα βαλσάμικου
Ελαιόλαδο
Φρεσκοκομμένο πιπέρι
Αλάτι
1. Κόβουμε τα λαχανικά, εκτός από τα ντοματίνια, σε φέτες και λωρίδες, τα ραντίζουμε με ελαιόλαδο, πασπαλίζουμε με θυμάρι, αλάτι και τα ψήνουμε μέχρι να μαλακώσουν στο γκριλ, τον φούρνο ή στο τηγάνι.
2. Ταυτόχρονα βράζουμε τα ζυμαρικά και τα κρατάμε ζεστά.
3. Σε μια μεγάλη σαλατιέρα ανακατεύουμε τα ζυμαρικά με τα λαχανικά, προσθέτουμε την γαλοπούλα και την Dirollo Mozzarella σε κύβους.
4. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο, κρέμα βαλσάμικο και τέλος τα ντοματίνια κομμένα στα 4 και τα φύλλα βασιλικού και το Dirollo Καπνιστό σε φλύδες.
Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.