SMART Γευστική απόλαυση - Φροντίδα για τον εαυτό μας!


Εδώ θα βρείτε SMART γευστικές συνταγές από ειδικά επιλεγμένα υλικά - μεταξύ των οποίων και τα υπέροχα τυριά Dirollo - που δίνουν ξεχωριστή ποιότητα και γεύση σε κάθε φαγητό, ένα υπέροχο γευστικό αποτέλεσμα που δεν επιβαρύνει τον οργανισμό σας.

  • Σαλάτα Ζυμαρικών με Ψητά Λαχανικά και Μοτσαρέλα Dirollo

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 508 θερμίδες

    Τώρα μόνο 340

    Σαλάτα Ζυμαρικών με Ψητά Λαχανικά και Dirollo Mozzarella

    • 5 μερίδες
    • 40 λεπτά

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 508 θερμίδες

    Τώρα μόνο 340

    Σαλάτα Ζυμαρικών με Ψητά Λαχανικά και Dirollo Mozzarella

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ την απόλαυση Dirollo ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 508 θερμίδες

    Τώρα μόνο 340

Σαλάτα Ζυμαρικών με Ψητά Λαχανικά και Dirollo Mozzarella

ΥΛΙΚΑ

1 μελιτζάνα

1 κολοκύθι

1 κρεμμύδι

1 πιπεριά

3 μικρά μανιτάρια

4-5 ντοματίνια

200 gr. κοραλλάκι ζυμαρικά

200 gr. Dirollo Mozzarella

100 gr. Dirollo Kαπνιστό

100 gr. καπνιστή γαλοπούλα

Φύλλα βασιλικού

Θυμάρι

Κρέμα βαλσάμικου

Ελαιόλαδο

Φρεσκοκομμένο πιπέρι

Αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Κόβουμε τα λαχανικά, εκτός από τα ντοματίνια, σε φέτες και λωρίδες, τα ραντίζουμε με ελαιόλαδο, πασπαλίζουμε με θυμάρι, αλάτι και τα ψήνουμε μέχρι να μαλακώσουν στο γκριλ, τον φούρνο ή στο τηγάνι.

2. Ταυτόχρονα βράζουμε τα ζυμαρικά και τα κρατάμε ζεστά.

3. Σε μια μεγάλη σαλατιέρα ανακατεύουμε τα ζυμαρικά με τα λαχανικά, προσθέτουμε την γαλοπούλα και την Dirollo Mozzarella σε κύβους.

4. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο, κρέμα βαλσάμικο και τέλος τα ντοματίνια κομμένα στα 4 και τα φύλλα βασιλικύ και το Dirollo Καπνιστό σε φλύδες.

  • Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε όποιο κοντό ζυμαρικό μας αρέσει.
  • Αν θέλουμε προσθέτουμε φρέσκα μυρωδικά για επιπλέον γεύση και άρωμα.
  • Μια συνταγή που θα δώσει «ώθηση» στον μεταβολισμό σου, μιας και ο οργανισμός δυσκολεύεται να μετατρέψει τις φυτικές ίνες των λαχανικών και τις πρωτεΐνες του τυριού αυτού του πιάτου, σε λίπος και άρα χρειάζεται να «κάψει» πολλές θερμίδες για να τις αφομοιώσει!

Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.