Για το κοτόπουλο:
1 στήθος κοτόπουλο
3 φέτες γαλοπούλα
3 φέτες τυρί Dirollo Emmental Light
2 κουταλιές της σούπας τυρί κρέμα Adoro τυρί κρέμα
Aλάτι
Πιπέρι
Για τη σαλάτα:
Σαλάτα από ποικιλία μαρουλιών
220 gr. Dirollo Cottage
1 κουταλιά της σούπας ρόδι ή σταφίδες μαύρες
Ελαιόλαδο
Κρέμα μπαλσάμικου
1. Προετοιμάζουμε το κοτόπουλο για ρολό, το αλατοπιπερώνουμε καλά.
2. Στρώνουμε τις φέτες τυριού – αλλαντικών και το Dirollo Spread.
3. Κλείνουμε σε ρολό το κοτόπουλο, τυλίγουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για 40 περίπου λεπτά.
4. Αφήνουμε να κρυώσει το ρολό και τεμαχίζουμε.
5. Σε μια σαλατιέρα ανακατεύουμε την σαλάτα με το ελαιόλαδο και το μισό Dirollo Cottage.
6. Τοποθετούμε επάνω το κοτόπουλο σε φέτες, το υπόλοιπο Dirollo Cottage, τις σταφίδες και περιχύνουμε με την κρέμα μπαλσάμικου.
Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.