SMART Γευστική απόλαυση - Φροντίδα για τον εαυτό μας!


Εδώ θα βρείτε SMART γευστικές συνταγές από ειδικά επιλεγμένα υλικά - μεταξύ των οποίων και τα υπέροχα τυριά Dirollo - που δίνουν ξεχωριστή ποιότητα και γεύση σε κάθε φαγητό, ένα υπέροχο γευστικό αποτέλεσμα που δεν επιβαρύνει τον οργανισμό σας.

  • Σαλάτα με Γεμιστό Ρολό Κοτόπουλο

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 486 θερμίδες

    Τώρα μόνο 400

    Σαλάτα με Γεμιστό Ρολό Κοτόπουλο

    • 4 μερίδες
    • 60 λεπτά

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 486 θερμίδες

    Τώρα μόνο 400

    Σαλάτα με Γεμιστό Ρολό Κοτόπουλο

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ την απόλαυση Dirollo ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 486 θερμίδες

    Τώρα μόνο 400

Σαλάτα με Γεμιστό Ρολό Κοτόπουλο

ΥΛΙΚΑ

Για το κοτόπουλο:

1 στήθος κοτόπουλο

3 φέτες γαλοπούλα

3 φέτες τυρί Dirollo Emmental Light

2 κουταλιές της σούπας τυρί κρέμα Adoro τυρί κρέμα

Aλάτι

Πιπέρι

Για τη σαλάτα:

Σαλάτα από ποικιλία μαρουλιών

220 gr. Dirollo Cottage

1 κουταλιά της σούπας ρόδι ή σταφίδες μαύρες

Ελαιόλαδο

Κρέμα μπαλσάμικου

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Προετοιμάζουμε το κοτόπουλο για ρολό, το αλατοπιπερώνουμε καλά.

2. Στρώνουμε τις φέτες τυριού – αλλαντικών και το Dirollo Spread.

3. Κλείνουμε σε ρολό το κοτόπουλο, τυλίγουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για 40 περίπου λεπτά.

4. Αφήνουμε να κρυώσει το ρολό και τεμαχίζουμε.

5. Σε μια σαλατιέρα ανακατεύουμε την σαλάτα με το ελαιόλαδο και το μισό Dirollo Cottage.

6. Τοποθετούμε επάνω το κοτόπουλο σε φέτες, το υπόλοιπο Dirollo Cottage, τις σταφίδες και περιχύνουμε με την κρέμα μπαλσάμικου.

  • Αν θέλουμε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ποικιλία σαλάτας εκτός από μαρούλι.
  • Το παραπάνω πιάτο είναι ιδανικό για όσους γυμνάζονται και προσέχουν τη διατροφή τους. Είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες υψηλής βιολογικής αξίας που προέρχονται από το κοτόπουλο και το Dirollo Cottage.
  • H προσθήκη της σαλάτας βοηθάει να επέλθει πιο γρήγορα το αίσθημα κορεσμού ενώ σας προσφέρει και αντιοξειδωτικά!

Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.