200 gr. σπανάκι καθαρισμένο
100 gr. Dirollo Καπνιστό
100 gr. μπριζόλα καπνιστή
3 αυγά βιολογικά
3 κουταλιές της σούπας γάλα
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Μπούκοβο
1. Κόβουμε σε κυβάκια το μισό πορτοκάλι και την μπριζόλα.
2. Τα σωτάρουμε ελαφρά με λίγο ελαιόλαδο, προσθέτουμε το σπανάκι και σβήνουμε με τον χυμό του μισού πορτοκαλιού.
3. Προσθέτουμε τα αυγά χτυπημένα με το γάλα, αλάτι και μπούκοβο.
4. Χαμηλώνουμε την θερμοκρασία, προσθέτουμε το μισό Dirollo Καπνιστό σε κυβάκια, σκεπάζουμε και αναμένουμε όσο χρειάζεται να ψηθούν τα αυγά.
5. Λίγο πριν τα αποσύρουμε προσθέτουμε και το υπόλοιπο καπνιστό τριμμένο.
Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.