10 μανιτάρια portobello
200 g Dirollo Mix
200 g σπανάκι
100 ml κρέμα γάλακτος
1 αυγό
Μοσχοκάρυδο
Φρέσκο πιπέρι
Ελαιόλαδο
1. Με μια νωπή πετσέτα καθαρίζουμε τα μανιτάρια και αφαιρούμε το κοτσάνι τους.
2. Ψιλοκόβουμε το σπανάκι και το αναμειγνύουμε με την κρέμα γάλακτος, το αυγό, τα ¾ του Dirollo Mix και καρυκεύουμε με αλατοπίπερο και μοσχοκάρυδο.
3. Τοποθετούμε τα μανιτάρια σε πυρίμαχο σκεύος τα αλείφουμε με λίγο ελαιόλαδο και γεμίζουμε με το μείγμα.
4. Ψήνουμε για 20 λεπτά, σε καλά προθερμασμένο φούρνο, στους 180ο C.
5. Κατόπιν προσθέτουμε το υπόλοιπο Dirollo Mix πάνω από κάθε μανιτάρι και ξαναψήνουμε μέχρι να λιώσει το τυρί.
6. Σερβίρουμε όσο είναι ζεστά και αν θέλουμε ραντίζουμε με λάδι τρούφας.
Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.