SMART Γευστική απόλαυση - Φροντίδα για τον εαυτό μας!


Εδώ θα βρείτε SMART γευστικές συνταγές από ειδικά επιλεγμένα υλικά - μεταξύ των οποίων και τα υπέροχα τυριά Dirollo - που δίνουν ξεχωριστή ποιότητα και γεύση σε κάθε φαγητό, ένα υπέροχο γευστικό αποτέλεσμα που δεν επιβαρύνει τον οργανισμό σας.

  • ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 420 θερμίδες

    Τώρα μόνο 345

    Κρέπες με τυρί κρέμα

    • 8 μερίδες
    • 30 λεπτά

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 420 θερμίδες

    Τώρα μόνο 345

    Κρέπες με τυρί κρέμα

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ την απόλαυση Dirollo ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 420 θερμίδες

    Τώρα μόνο 345

Κρέπες με τυρί κρέμα

ΥΛΙΚΑ

Για τη ζύμη

200 gr. αλεύρι για όλες τις χρήσεις

280 ml. γάλα χλιαρό

2 αυγά

50 gr. βούτυρο λιωμένο

1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη

¼ κουταλάκι του γλυκού αλάτι

½ κουταλάκι του γλυκού baking powder

1 κουταλιά της σούπας κονιάκ

Για τη γέμιση:

400 gr. Dirollo Emmental Light

200 gr. Adoro τυρί κρέμα

300 gr. Ζαμπόν

150 ml. γάλα

Πράσινη πιπεριά

Ντοματίνια

Μανιτάρια

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε το γάλα, τα αυγά, το αλάτι, την ζάχαρη, το baking powder, το κονιάκ, το βούτυρο λιωμένο και τέλος το αλεύρι κοσκινισμένο.

2. Ανακατεύουμε καλά με σύρμα μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά σε ρευστή ζύμη και την αφήνουμε 10 λεπτά στην άκρη.

3. Ζεσταίνουμε πολυ καλά ένα αντικολλητικό τηγάνι, ρίχνουμε κάθε φορά όση ζύμη χρειάζεται για να δημιουργήσουμε κρέπες και ψήνουμε 1 λεπτό περίπου από κάθε πλευρά.

4. Σε ένα τηγάνι σωτάρουμε το ζαμπόν κομμένο σε κύβους και τα μανιτάρια κομμένα σε φέτες για 2 λεπτά.

5. Ζεσταίνουμε το γάλα να πάρει μια βράση, προσθέτουμε το Dirollo Spread και το Dirollo Emmental τριμμένο, ανακατεύουμε μέχρι να λιώσουν, προσθέτουμε την πιπεριά, το ζαμπόν και τα μανιτάρια.

6. Γεμίζουμε τις κρέπες με το μείγμα και σερβίρουμε αμέσως με ντοματίνια και σαλάτα.

Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.