SMART Γευστική απόλαυση - Φροντίδα για τον εαυτό μας!


Εδώ θα βρείτε SMART γευστικές συνταγές από ειδικά επιλεγμένα υλικά - μεταξύ των οποίων και τα υπέροχα τυριά Dirollo - που δίνουν ξεχωριστή ποιότητα και γεύση σε κάθε φαγητό, ένα υπέροχο γευστικό αποτέλεσμα που δεν επιβαρύνει τον οργανισμό σας.

  • ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 710 θερμίδες

    Τώρα μόνο 550

    Κοτόπουλο Γεμιστό με Σπαράγγια και Dirollo Mozzarella

    • 2 μερίδες
    • 45 λεπτά

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 710 θερμίδες

    Τώρα μόνο 550

    Κοτόπουλο Γεμιστό με Σπαράγγια και Dirollo Mozzarella

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ την απόλαυση Dirollo ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 710 θερμίδες

    Τώρα μόνο 550

Κοτόπουλο Γεμιστό με Σπαράγγια και Dirollo Mozzarella

ΥΛΙΚΑ

2 στήθη κοτόπουλο

125 gr. Dirollo Μozzarella

8 σπαράγγια

Μix μπαχαρικών για κοτόπουλο

1 αυγό

Φρυγανιά

Σπορέλαιο για το τηγάνισμα

Φρεσκοκομμένο πιπέρι

Αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Ανοίγουμε το στήθος και το προετοιμάζουμε για να το γεμίσουμε.

2. Καρυκεύουμε το φιλέτο, απλώνουμε τα σπαράγγια, τέσσερα σε κάθε φιλέτο, την Dirollo Mozzarella κομμένη σε μπαστουνάκια και το σπανάκι.

3. Κλείνουμε σφιχτά τα φιλέτα σε ρολό και το τυλίγουμε με μεβράνη τροφίμων σφιχτά.

4. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε 4 φλυτζάνια νερό να βράσει και ρίχνουμε μέσα τα φιλέτα, βράζουμε για 10 λεπτά.

5. Βγάζουμε τα φιλέτα από την μεμβράνη τα στεγνώνουμε με απορροφητικό χαρτί.

6. Βούταμε τα ρολά στο χτυπημένο αυγό και πανάρουμε με την φρυγανιά.

7. Είτε τηγανίζουμε είτε ψήνουμε τα ρολά στον φούρνο μέχρι να ροδίσουν.

  • Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και φιλέτο γαλοπούλας.
  • Ένα κομμάτι (30γρ) ημιάπαχη mozzarella προσδίδει στον οργανισμό 222mg ασβεστίου, ποσότητα που αντιστοιχεί περίπου στο 1/4 των ημερήσιων αναγκών ενός ενήλικα σε ασβέστιο. Ερευνητικά δεδομένα έχουν συσχετίσει και την κατανάλωση σπαραγγιού με την υγεία των οστών καθώς φαίνεται να συμβάλλει στην πρόληψη των οστεοπορωτικών καταγμάτων.

Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.