500 gr. κοτόπουλο φιλέτο
200 gr. μανιτάρια λευκά
1 κόκκινη πιπεριά
200 gr. Dirollo Cottage
100 ml. κρασί λευκό
2 κουταλιές της σούπας μαϊντανό
2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα απαλή
1 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα
Φρεσκοκομμένο πιπέρι
Ελαιόλαδο
1. Κόβουμε τα μανιτάρια σε φέτες, την πιπεριά σε κύβους και το κοτόπουλο σε μπουκιές και σε βαθύ αντικολλητικό τηγάνι σωτάρουμε με λίγο ελαιόλαδο για 5-6 λεπτά.
2. Σβήνουμε με το κρασί και μόλις εξατμιστεί χαμηλώνουμε την φωτιά και σιγοβράζουμε, τέλος προσθέτουμε την πάπρικα και την μουστάρδα.
3. Αλατοπιπερώνουμε προσεκτικά, αποσύρουμε και προσθέτουμε το Dirollo Cottage, πασπαλίζουμε τον μαϊντανό ψιλοκομμένο.
4. Σερβίρουμε με βραστά λαχανικά ή ρύζι.
Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.