SMART Γευστική απόλαυση - Φροντίδα για τον εαυτό μας!


Εδώ θα βρείτε SMART γευστικές συνταγές από ειδικά επιλεγμένα υλικά - μεταξύ των οποίων και τα υπέροχα τυριά Dirollo - που δίνουν ξεχωριστή ποιότητα και γεύση σε κάθε φαγητό, ένα υπέροχο γευστικό αποτέλεσμα που δεν επιβαρύνει τον οργανισμό σας.

  • Κοτόπιτα σε Σφολιάτα με Dirollo Mix

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 437 θερμίδες

    Τώρα μόνο 330

    Κοτόπιτα σε Σφολιάτα με Dirollo Mix

    • 10 μερίδες
    • 90 λεπτά

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 437 θερμίδες

    Τώρα μόνο 330

    Κοτόπιτα σε Σφολιάτα με Dirollo Mix

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ την απόλαυση Dirollo ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 437 θερμίδες

    Τώρα μόνο 330

Κοτόπιτα σε Σφολιάτα με Dirollo Mix

Εκτύπωση

ΥΛΙΚΑ

1 πακέτο σφολιάτα (2 φύλλα)

600 gr. κοτόπουλο φιλέτο μπουτάκια ή στήθος

300 gr. Dirollo Mix

1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1 πορτοκαλί πιπεριά

1 κόκκινη πιπεριά

2 αυγά μεγάλα

3-4 κουταλιές γάλα

Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Μοσχοκάρυδο

Γλυκιά πάπρικα

Αλάτι

Σουσάμι, προαιρετικά

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Κόβουμε το κοτόπουλο σε μικρά κομμάρια, τις πιπεριές σε λωρίδες και το κρεμμύδι σε φέτες.

2. Σε ένα μεγάλο βαθύ τηγάνι με ελάχιστο ελαιόλαδο σωτάρουμε το κοτόπουλο για 5 λεπτά, προσθέτουμε τις πιπεριές, το κρεμμύδι και συνεχίζουμε το σωτάρισμα για μερικά λεπτά.

3. Αφήνουμε την γέμιση να κρυώσει ελαφρά, προσθέτουμε το Dirollo Mix, αλάτι, πιπέρι, το μοσχοκάρυδο και την πάπρικα και το ένα αυγό χτυπημένο με το γάλα.

4. Απλώνουμε το ένα φύλλο σφολιάτας σε αντικολλητικό μέτριο ταψί, προσθέτουμε την γέμιση και με το άλλο φύλλο σκεπάζουμε, διπλώνουμε τις άκρες, χαράζουμε ελαφρά και αλείφουμε με το ασπράδι ενός αυγού και αν θελουμε πασπαλίζουμε με σουσάμι.

5. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 45 λεπτά περίπου στους 185ο C.

6. Σερβίρουμε την κοτόπιτα καυτή και απολαμβάνουμε!

Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.