SMART Γευστική απόλαυση - Φροντίδα για τον εαυτό μας!


Εδώ θα βρείτε SMART γευστικές συνταγές από ειδικά επιλεγμένα υλικά - μεταξύ των οποίων και τα υπέροχα τυριά Dirollo - που δίνουν ξεχωριστή ποιότητα και γεύση σε κάθε φαγητό, ένα υπέροχο γευστικό αποτέλεσμα που δεν επιβαρύνει τον οργανισμό σας.

  • ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 565 θερμίδες

    Τώρα μόνο 370

    Κις Λορέν

    • 10 μερίδες
    • 120 λεπτά

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 565 θερμίδες

    Τώρα μόνο 370

    Κις Λορέν

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ την απόλαυση Dirollo ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 565 θερμίδες

    Τώρα μόνο 370

Κις Λορέν

ΥΛΙΚΑ

Για τη ζύμη:

270 gr. αλεύρι μαλακό

180 gr. βούτυρο

1 κρόκο αυγού

1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη

½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι

3 κουταλιές της σούπας παγωμένο νερό

Για τη γέμιση:

225 gr. Dirollo Cottage

200 gr. Dirollo Mix

3 πράσα

150 gr. μπέικον

5 αυγά

Θυμάρι

Φρέσκο Πιπέρι

Αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Ετοιμάζουμε τη ζύμη: Στον κάδο του μίξερ ρίχνουμε το αλεύρι και το παγωμένο βούτυρο, κομμένο σε κυβάκια. Όταν πάρει μια ψιχουλιαστή υφή προσθέτουμε το αλάτι, την ζάχαρη, το νερό και τον κρόκο.

2. Μόλις ομογεοποιηθούν τα υλικά και πάρουμε μια σφιχτή ζύμη, την τυλίγουμε σε μεμβράνη και την αφήνουμε στο ψυγείο.

3. Σε ένα τηγάνι σωτάρουμε το μπέικον με το πράσο για μερικά λεπτά, προσθέτουμε το θυμάρι, αλάτι και πιπέρι.

4. Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε τα αυγά και χτυπάμε καλά, προσθέτουμε το Dirollo Cottage, το μείγμα, μπέικον-πράσων, το μισό Dirollo Mix.

5. Ανοίγουμε την ζύμη με την βοήθεια ενός πλάστη και την απλώνουμε σε μια ταρτιέρα 26 εκατοστών.

6. Προσθέτουμε την γέμιση που ετοιμάσαμε με τα πράσα, αμέσως μετά περιχύνουμε το μείγμα τυριών, πασπαλίζουμε το υπόλοιπο Dirollo Mix.

7. Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο για περίπου 40-45 λεπτά, αφήνουμε να κρυώσει η κις λορέν περίπου 30 λεπτά πριν σερβίρουμε.

Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.