SMART Γευστική απόλαυση - Φροντίδα για τον εαυτό μας!


Εδώ θα βρείτε SMART γευστικές συνταγές από ειδικά επιλεγμένα υλικά - μεταξύ των οποίων και τα υπέροχα τυριά Dirollo - που δίνουν ξεχωριστή ποιότητα και γεύση σε κάθε φαγητό, ένα υπέροχο γευστικό αποτέλεσμα που δεν επιβαρύνει τον οργανισμό σας.

  • ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 425 θερμίδες

    Τώρα μόνο 370

    Κις Λορέν με Κολοκυθάκια και Dirollo

    • 10 μερίδες
    • 90 λεπτά

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 425 θερμίδες

    Τώρα μόνο 370

    Κις Λορέν με Κολοκυθάκια και Dirollo

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ την απόλαυση Dirollo ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 425 θερμίδες

    Τώρα μόνο 370

Κις Λορέν με Κολοκυθάκια και Dirollo

ΥΛΙΚΑ

Για τη ζύμη:

300 gr. αλεύρι ολικής άλεσης

1 κρόκο αυγού

100 ml. νερό παγωμένο

150 gr. βούτυρο ή μαργαρίνη

1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη

¼ κουταλάκι του γλυκού αλάτι

Για τη γέμιση:

2 κολοκυθάκια

2 αυγά

100 gr. Dirollo Καπνιστό

100 gr. Dirollo Emmental Light

220 gr. gr. Dirollo Cottage

100 ml. κρέμα γάλακτος

2 σκελίδες σκόρδο

4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

Θυμάρι φρέσκο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε το αλεύρι και το βούτυρο κομμένο σε μικρά κυβάκια.

2. Τρίβουμε τα δύο υλικά με τις παλάμες μας μέχρι να πάρουμε ένα ψιχουλιαστό μείγμα, προσθέτουμε τον κρόκο, το αλάτι, την ζάχαρη και το νερό.

3. Ζυμώνουμε και αφήνουμε την ζύμη να ξεκουραστεί, τυλιγμέμη σε μεμβράνη, στο ψυγείο για 30 λεπτά.

4. Κόβουμε τα κολοκυθάκια σε λεπτές ροδέλες και τρίβουμε τα τυριά.

5. Ανοίγουμε την ζύμη σε φύλλο περίπου 3 εκατοστά πάχος, το απλώνουμε σε μια ταρτιέρα 24 εκ. και κάνουμε τρύπες με ένα πιρούνι.

6. Ανακατεύουμε το Dirollo Cottage, τα τριμμένα τυριά, κρέμα γάλακτος, το σκόρδο πολτοποιημένο, το θυμάρι, το ελαιόλαδαδο και το αυγό.

7. Απλώνουμε το μισό μείγμα τυριών στην βάση, τοποθετούμε τα κολοκυθάκια κυκλικά και περιχύνουμε με το υπόλοιπο μείγμα.

8. Ψήνουμε για περίπου 40 λεπτ΄σ στους 180ο C και σερβίρουμε.

Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.