220 gr. Adoro τυρί κρέμα
220 gr. γιαούρτι στραγγιστό
140 ml. ελαιόλαδο
350 gr. φέτα
100 gr. γραβιέρα
150 gr. συν μια κουταλιά της σούπας Dirollo Mix
3 αυγά
1 κρεμμύδι ξερό
200 gr. μανιτάρια λευκά
150 gr. αλεύρι φαρινάπ
2 κουταλάκια του γλυκού baking powder
¼ κουταλάκι του γλυκού μοσχοκάρυδο
1. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και τα μανιτάρια σε φέτες.
2. Σε άνα μπωλ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να πάρουμε ένα ομογενοποιημένο μείγμα.
3. Μεταφερουμε σε φόρμα του κέικ, την οποία έχουμε λαδώσει και αλεύρώσει.
4. Ψήνουμε για 50-55 λεπτά.
5. Μόλις βγάλουμε το κέικ από τον φούρνο ξεφορμάρουμε και πασπαλίζουμε με Dirollo Mix και σερβίρουμε.
Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.