120 γρ. μπισκότα Digestive
50 γρ. μαργαρίνη
350 γρ. Adoro τυρί κρέμα
150 γρ. Dirollo Cottage
150 ml κρέμα γάλακτος
2 κουταλιές της σούπας φρουκτόζη
6 φύλλα ζελατίνης
1 φασόλι βανίλιας
Φρέσκες φράουλες
1. Πολτοποιούμε τα μπισκότα και τα ανακατεύουμε με την μαργαρίνη, την οποία έχουμε λιώσει.
2. Καλύπτουμε με αντικολλητικό χαρτί τον πάτο μιας φόρμας με έλασμα και στρώνουμε το μείγμα του μπισκότου.
3. Αφήνουμε την φόρμα στο ψυγείο και ετοιμάζουμε την κρέμα.
4. Βάζουμε τα φύλλα ζελατίνης σε παγωμένο νερό να μαλακώσουν για 5 λεπτά, ζεσταίνουμε τα 50 ml της κρέμας γάλακτος και προσθέτουμε την μουλιασμένη ζελατίνη, την οποία στύβουμε καλά και ανακατεύουμε να διαλυθεί.
5. Στο μίξερ χτυπάμε την υπόλοιπη κρέμα γάλακτος μαζί με την φρουκτόζη μέχρι να γίνει σαντιγί, προσθέτουμε τα τυριά, την λιωμένη ζελατίνη και τα σποράκια από το φασόλι βανίλιας.
6. Ρίχνουμε την κρέμα μέσα στην φόρμα και τοποθετούμε στο ψυγείο για 4 ώρες, μέχρι να σταθεροποιηθεί η κρέμα.
7. Σερβίρουμε με φρέσκιες φράουλες.
Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.