200 gr. Adoro τυρί κρέμα
250 gr. κουβερτούρα
250 ml. κρέμα γάλακτος
100 gr. μαρμελάδα φράουλα
1 στικ βανίλια
1. Βάζουμε την κρέμα γάλακτος να πάρει μια βράση και περιχύνουμε την κουβερτούρα, , την οποία έχουμε τεμαχίσει, ανακατεύουμε με σπάτουλα μέχρι να λιώσει και να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
2. Στο μίξερ χτυπάμε το Adoro τυρί κρέμα, προσθέτουμε τα σποράκια της βανίλιας, 3 κουταλιές της σούπας από την λιωμένη σοκολάτα και τέλος την μαρμελάδα.
3. Μοιράζουμε σε μπωλάκια και αφήνουμε στο ψυγείο για 3 περίπου ώρες.
4. Σερβίρουμε με φλύδες σοκολάτας και φρέσκα φρούτα.
Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.