400 γρ. ζυμαρικά
300 γρ. μανιτάρια λευκά
100 γρ. ζαμπόν
200 γρ. Adoro τυρί κρέμα
50 γρ. Dirollo Mix
150 ml λευκό κρασί
1 σκελίδα σκόρδο
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα καπνιστή
Εστραγκόν
Φρεσκοκομμένο πιπέρι
Ελαιόλαδο
1. Βράζουμε τα ζυμαρικά κρατώντας τα al dente, κόβουμε τα μανιτάρια σε φέτες και το ζαμπόν σε κυβάκια.
2. Σε ένα βαθύ τηγάνι και σε δυνατή φωτιά σωτάρουμε τα μανιτάρια με το ελαιόλαδο για 3-4 λεπτά, προσθέτουμε το ζαμπόν και το σκόρδο τριμμένο.
3. Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε τα μπαχαρικά, αλάτι και πιπέρι.
4. Χαμηλώνουμε την φωτιά και προσθέτουμε 150 ml νερό από τα ζυμαρικά, το Adoro τυρί κρέμα και αφήνουμε να πάρει μια βράση.
5. Τέλος προσθέτουμε τα ζυμαρικά και το Dirollo Mix, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.
Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.