6 αυγά
220 gr. Dirollo Cottage
100 gr. τριμμένη ζεμύθα 1%
5-6 μανιτάρια
1 πιπεριά
100 gr. αλλαντικά, γαλοπούλα ή κοτόπουλο
Ελαιόλαδο
Ρίγανη
Αλάτι
Φρεσκοκομμένο Πιπέρι
1. Κόβουμε το αλλαντικό και τις πιπεριές σε κύβους, τα μανιτάρια σε φέτες.
2. Χτυπάμε τα αυγά να αφρατέψουν, καρυκεύουμε με αλατοπίπερο και προσθέτουμε το Dirollo Cottage.
3. Λαδώνουμε ελαφρά ένα πυρέξ, ρίχνουμε τα λαχανικά, την ζεμύθα και περιχύνουμε με το μείγμα αυγών.
4. Κουνάμε ελαφρά και ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο για 25 λεπτά, στους 180ο C.
5. Σερβίρουμε αμέσως.
Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.