SMART Γευστική απόλαυση - Φροντίδα για τον εαυτό μας!


Εδώ θα βρείτε SMART γευστικές συνταγές από ειδικά επιλεγμένα υλικά - μεταξύ των οποίων και τα υπέροχα τυριά Dirollo - που δίνουν ξεχωριστή ποιότητα και γεύση σε κάθε φαγητό, ένα υπέροχο γευστικό αποτέλεσμα που δεν επιβαρύνει τον οργανισμό σας.

  • ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 540 θερμίδες

    Τώρα μόνο 399

    Φωλιές από πράσινη σαλάτα με ρυζοσαλάτα και Dirollo Classic

    • 4 μερίδες
    • 25 λεπτά

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 540 θερμίδες

    Τώρα μόνο 399

    Φωλιές από πράσινη σαλάτα με ρυζοσαλάτα και Dirollo Classic

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ την απόλαυση Dirollo ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 540 θερμίδες

    Τώρα μόνο 399

Φωλιές από πράσινη σαλάτα με ρυζοσαλάτα και Dirollo Classic

ΥΛΙΚΑ

100 γρ. Dirollo Classic 14% λιπαρά σε φέτες κομμένο σε καρεδάκια

1 γαλλική σαλάτα χωρισμένη σε φύλλα

1 φλιτζάνι ρύζι παρμπόιλντ

100 γρ. ζαμπόν με λίγα λιπαρά κομμένο σε καρεδάκια

1 πιπεριά κίτρινη κομμένη σε καρεδάκια

2 ντομάτες κομμένες σε κυβάκια

2 αγγουράκια κομμένα σε κυβάκια

4 αβγά βρασμένα σφιχτά κομμένα στα 4

1 χούφτα ελιές χωρίς κουκούτσια κομμένες σε ροδελίτσες

4 κουτ. σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο

1 φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο

2 κουτ. σούπας χυμό λεμονιού

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Βράζετε το ρύζι σε άφθονο αλατισμένο νερό, το στραγγίζετε και αφήνετε να κρυώσει. Βράζετε και τα αβγά προσεκτικά.

2. Στο μεταξύ πλένετε, καθαρίζετε και κόβετε τη γαλλική σαλάτα και τα λαχανικά όπως αναφέρεται στα υλικά.

3. Αναμειγνύετε το ρύζι, το Dirollo Classic, το ζαμπόν, την πιπεριά, την ντομάτα, το αγγούρι, τις μισές ελιές και τον μαϊντανό. Χτυπάτε το λάδι με το χυμό λεμονιού και λίγο αλάτι και περιχύνετε τη σαλάτα. Ανακατεύετε καλά.

4. Στρώνετε με τα φύλλα της σαλάτας 6 μπολ και μοιράζετε από πάνω το μίγμα της ρυζοσαλάτας. Διακοσμείτε με τα αβγά, τις υπόλοιπες ελιές, λίγο επιπλέον μαϊντανό και σερβίρετε.

Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.