SMART Γευστική απόλαυση - Φροντίδα για τον εαυτό μας!


Εδώ θα βρείτε SMART γευστικές συνταγές από ειδικά επιλεγμένα υλικά - μεταξύ των οποίων και τα υπέροχα τυριά Dirollo - που δίνουν ξεχωριστή ποιότητα και γεύση σε κάθε φαγητό, ένα υπέροχο γευστικό αποτέλεσμα που δεν επιβαρύνει τον οργανισμό σας.

  • ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 457 θερμίδες

    Τώρα μόνο 362

    Τάρτα με μανιτάρια και Dirollo Καπνιστό

    • 8 μερίδες
    • 70 λεπτά

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 457 θερμίδες

    Τώρα μόνο 362

    Τάρτα με μανιτάρια και Dirollo Καπνιστό

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ την απόλαυση Dirollo ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 457 θερμίδες

    Τώρα μόνο 362

Τάρτα με μανιτάρια και Dirollo Καπνιστό

ΥΛΙΚΑ

Για μια ταρτιέρα 28-30 εκ:

200 γρ. Dirollo Καπνιστό 14% λιπαρά χοντροτριμμένο

λίγο βούτυρο  χαμηλών λιπαρών

200 ml γάλα εβαπορέ αδιάλυτο

1 φύλλο ζύμης κουρού

500 γρ. μανιτάρια φρέσκα κομμένα σε φέτες

3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο

3-4 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα

1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο

4 κουτ. σούπας άνηθο ψιλοκομμένο

4 κουτ. σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο

2 αβγά

αλάτι, πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε βαθύ αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρετε ελαφρά τα κρεμμυδάκια μαζί με τα μανιτάρια και το σκόρδο μέχρι να στεγνώσουν από τα υγρά τους. Προσθέτετε τον άνηθο, το μαϊντανό, αλατοπίπερο και τραβάτε το τηγάνι από τη φωτιά. Αφήνετε το μίγμα να κρυώσει.

2. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180°C και βουτυρώνετε ένα ταψάκι ή ταρτιέρα με το βούτυρο. Στρώνετε τη ζύμη κουρού και καλύπτετε τον πάτο και τα πλαϊνά της, προσέχοντας να μην αφήσετε κενά.

3. Αδειάζετε μέσα το μίγμα των μανιταριών. Χτυπάτε τα αβγά με το γάλα εβαπορέ και προσθέτετε το τριμμένο Dirollo καπνιστό. Ανακατεύετε και περιχύνετε τα μανιτάρια.

4. Κόβετε τη ζύμη που εξέχει από την ταρτιέρα και ψήνετε στον προθερμασμένο φούρνο στους 180°C μέχρι να ροδίσει καλά.

5. Σερβίρετε την τάρτα ζεστή ή χλιαρή, κόβοντας σε κομμάτια.

Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.